Αθλητικά

Δήλωσε συμμετοχή και στρώθηκε στη δουλειά ο Ιάλυσος

Το τυπικό της συμμετοχής της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries διευθέτησε σήμερα η διοίκηση του Ιάλυσου, καταθέτοντας τη σχετική δήλωση και τα απαραίτητα δικαιολογητικά στη γραμματεία της ΕΠΣΔ.
Μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας, οι «τοξοβόλοι» θα είναι έτοιμοι να ανακοινώσουν τα ονόματα του προπονητή και του γυμναστή, που θα αναλάβουν την ευθύνη για την προετοιμασία και την καθοδήγηση της ομάδας, μεριμνώντας ταυτόχρονα για την υλοποίηση του αναπτυξιακού πλάνου του σωματείου.
Ο Ιάλυσος θα στηριχθεί ως επί το πλείστον στους ποδοσφαιριστές της περσινής ομάδας Κ-19, χωρίς αυτό να σημαίνει πως τα ταλαντούχα παιδιά δεν θα στηριχθούν από έναν μικρό αριθμό παικτών με εμπειρίες και παραστάσεις.
Στα σχέδια της διοίκησης βρίσκεται η πραγματοποίηση τεσσάρων πέντε προσθηκών, καθώς ναι μεν ο πρωταθλητισμός δεν είναι ένα από τα βασικά ζητούμενα, ωστόσο η ίδια η ιστορία και το ειδικό βάρος του συλλόγου δεν του επιτρέπει να συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο από μία καλή πορεία, η οποία θα αποτελέσει τη βάση για τις ακόμα καλύτερες του μέλλοντος.
Αν και θεωρούνται τυπικές, δεδομένου πως η απαραίτητη προεργασία έχει ήδη γίνει, οι συζητήσεις με τους παίκτες της Κ-19 θα ξεκινήσουν μόλις κλείσει το κεφάλαιο του προπονητή.
Όσο για την προετοιμασία, το πρώτο ραντεβού των «τοξοβόλων» προγραμματίζεται για την 1η Σεπτεμβρίου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου