Αθλητικά

Την Κυριακή στο Στάδιο ο αγώνας του Μεσόγειου

Μετά το πέρας των δηλώσεων συμμετοχής, ο αγώνας πίστας που διοργανώνει ο ΠΣΡ Μεσόγειος την Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας, με την ονομασία ‘’MESOGEIOS Pista Challenge’’, θα διεξαχθεί με την συμμετοχή 25 αθλητών στις κατηγορίες Ανδρών-Γυναικών-Εφήβων-Παίδων-Κορασίδων, από τα σωματεία: Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ Ρόδου- Γ.Σ. Δύμης- Παναθηναϊκός Α.Ο.-Π.Α.Ο.Κ.-Α.Σ.Ρ. Έλαφος Ρόδου- Π.Ο.Ρ. Ροδήλιος-  Π.Σ.Ρ. Μσεόγειος.

Κατόπιν αυτού, το πρόγραμμα των αγώνων διαμορφώνεται ως εξής:
9.00π.μ.  Flying Lap: (Γυναίκες-παίδες-κορασίδες).  32’
(΄Αντρες-έφηβοι)     20’
Pursuit 2000m.: (Γυναίκες-παίδες-κορασίδες).  70’
TEMPO RACE :   (΄Αντρες-έφηβοι)     15’
Απονομές : Flying Lap- PURSUIT    15’
TEMPO RACE:   (Γυναίκες-παίδες-κορασίδες).    12’
ΑΠΟΝΟΜΕΣ  ΤΕΜPO RACE  10’
12.00 ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Με ανακοίνωση που εξέδωσε, ο Μεσόγειος ενημερώνει ότι λόγω  της μη συμπλήρωσης των απαιτούμενων συμμετοχών, στο αγώνισμα του ατομικού pursuit  ντρών και εφήβων, το αγώνισμα δεν θα πραγματοποιηθεί. Επίσης, θα υπάρξει σύμπτυξη και κοινή κατάταξη αλλά διαφορετική απονομή στις κατηγορίες ανδρών- εφήβων και  παίδων-γυναικών και κορασίδων.
Τεχνικό συνέδριο: 08.00. Η γραμματεία του αγώνα, για την παραλαβή αριθμών και starting list θα λειτουργεί από της 08.00. Οι λίστες εκκίνησης για τα χρονομετρημένα αγωνίσματα, θα ανακοινωθούν.

Οι λεπτομέρειες του αγώνα:

Κανονισμοί αγώνα :
Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π. για αγωνίσματα πίστας.

Δηλώσεις συμμετοχής :
Οι δηλώσεις συμμετοχής να αποσταλούν από τα σωματεία μέχρι την Τετάρτη 23/08/2017 και ώρα 19.00  στο mail. mesogios_cycling@yahoo.gr . Πέραν της ημερομηνίας αυτής ουδεμία συμμετοχή δεν θα γίνεται δεκτή.

Ρύθμιση απροβλέπτων :
Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την προκήρυξη και του βασικού κανονισμού της Ε.Ο.Π. αποφασίζει επί τόπου η Αγωνόδικος Επιτροπή η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης του αγώνα .
Σε περίπτωση που η κατηγορία γυναικών και κορασίδων δεν συμπληρώσουν τις απαιτούμενες συμμετοχές, θα συμπτυχθούν  στην κατηγορία παίδων με κοινή κατάταξη και ξεχωριστή βράβευση.

Αγωνόδικος επιτροπή: Θα ανακοινωθεί..

Βραβεύσεις:
Κάθε αγώνας είναι ξεχωριστός και βραβεύεται ξεχωριστά
1ος νικητής Κύπελλο, χρυσό μετάλλιο και δίπλωμα
2ος νικητής αργυρό μετάλλιο και δίπλωμα
3ος νικητής χάλκινο μετάλλιο και δίπλωμα

Μετακίνηση :
O Π.Ο.Ρ. ‘’ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ‘’ σε συνεργασία με τον χορηγό του BLUE STAR FERRIES προσφέρει 50% έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια .Επίσης, στις εκτός Ρόδου ομάδες θα προσφερθεί δωρεάν γεύμα στην pizzeria ‘’THE PIZZA SPAGGETI HOUSE’’ το βράδυ του Σαββάτου.

Επίσης, κατόπιν συνεννόησης,  θα καλυφθεί η διαμονή μέχρι 20 ατόμων.
Για πληροφορίες:

Τάντης Σπύρος :6945112266

WHEELS bike shop: 2241028288

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου