Κρίσιμο ήταν το χθεσινό βράδυ για την ομάδα της ΑΕΡΑ, καθώς θα ξεκαθάριζε το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας με τον προπονητή Βαγγέλη Χοσάδα.
Οι δύο πλευρές αναμενόταν να έχουν το τελικό ραντεβού, προκειμένου να διευθετήσουν τις τελευταίες αλλά σημαντικές λεπτομέρειες που είχαν απομείνει.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», διοίκηση και έμπειρος τεχνικός τα έχουν βρει σχεδόν σε όλα και σήμερα, αν τα πράγματα έχουν εξελιχθεί όπως τα είχαν σχεδιάσει οι Αφαντενοί, θα ανακοινωθεί η επέκταση της συνεργασίας τους, με τον Βαγγέλη Χοσάδα.
Από εκεί και πέρα, οι «ερυθρόλευκοι» εκτός από το θέμα του προπονητή, έχουν στραμμένη την προσοχή τους και στην μετεγγραφική αγορά, προκειμένου να ενισχύσουν περαιτέρω το έμψυχο δυναμικό τους.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ» οι Αφαντενοί αναζητούν ένα τερματοφύλακα ( εκτός από τον Μανώλη Καμπούρη που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τις υπηρεσίες του, όπως έγραψε η «δσπορ», όπως και δύο μέσους.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η αναζήτησή τους γίνεται εκτός της Δωδεκανήσου και ήδη, ο ένας μέσος έχει εντοπιστεί και έχουν ξεκινήσει οι διαπραγματεύσεις για την απόκτησή του.
Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να ολοκληρωθεί η ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού τους, το συντομότερο δυνατό, γι’ αυτό και αναμένεται μέσα στην προσεχή εβδομάδα, να τρέξουν όλες τις υποθέσεις που έχουν εντοπίσει, προκειμένου να αρχίσει να διαμορφώνεται το ρόστερ, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ