ΕΙΔΗΣΕΙΣ

“Δειλός και τραμπούκος ο Καμμένος”

news room 1 λεπτό ανάγνωση
κινημα δημοκρατών σοσιαλιστών

«Ο κ. Καμ­μέ­νος, είναι δει­λός και τρα­μπού­κος» το­νί­ζει σε ανα­κοί­νω­σή του το Κί­νη­μα Δη­μο­κρα­τών Σο­σια­λι­στών, με αφορ­μή τις νέες ανα­φο­ρές του Προ­έ­δρου των ΑΝΕΛ και Υπουρ­γού Αμυ­νας, Πάνου Καμ­μέ­νου στη Βουλή στην υπό­θε­ση των CDS, παρά την εις βάρος του κα­τα­δί­κη.

Ανα­κοί­νω­ση του Κι­νή­μα­τος -αφού υπεν­θυ­μί­ζει ότι ο κ.Καμ­μέ­νος έχει κα­τα­δι­κα­στεί από τη Δι­καιο­σύ­νη για την υπό­θε­ση των CDS και μά­λι­στα δύο φορές ως «υβρι­στής και συ­κο­φά­ντης» – ση­μειώ­νει ότι «συ­νε­χί­ζει κατά συ­νή­θεια και κατ’ επάγ­γελ­μα να ασχη­μο­νεί, κρυ­πτό­με­νος πίσω από τη βου­λευ­τι­κή του ασυ­λία».

Οπως ανα­φέ­ρει το Κί­νη­μα ο Πρό­ε­δρος των ΑΝΕΛ «στο­χο­ποιεί πο­λι­τι­κούς του αντι­πά­λους συ­νει­δη­τά και συ­στη­μα­τι­κά. Για να απο­κρύ­ψει την πο­λι­τι­κή του ασυ­νέ­πεια και δη­μα­γω­γία».

Από τα βέλη του Κι­νή­μα­τος δεν μένει ανέ­πα­φος ο Αλέ­ξης Τσί­πρας. «Θα ήθελε να τον κα­τη­γο­ρούν για κά­ποιο υπο­τι­θέ­με­νο σκάν­δα­λο με το οποίο δεν έχει ανά­μει­ξη;», είναι το ερώ­τη­μα που δια­τυ­πώ­νε­ται προς τον πρω­θυ­πουρ­γό.

«Τι κάνει, λοι­πόν, ο Πρω­θυ­πουρ­γός της “πρώτη φορά κυ­βέρ­νη­σης της Αρι­στε­ράς”; Συ­νε­πι­κου­ρεί τον κ. Καμ­μέ­νο στην ερ­γο­λα­βία της στο­χο­ποί­η­σης;».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.