Τοπικές Ειδήσεις

Μαθητές των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» διακρίθηκαν σε πανελλήνιους διαγωνισμούς Φυσικής

Η επιστημονική επιτροπή των Πανελλήνιων Διαγωνισμών Φυσικής της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών ανακοίνωσε τα αποτελέσματα των διαγωνισμών του Γυμνασίου και του Λυκείου. Στους φετινούς διαγωνισμούς διακρίθηκαν δύο μαθητές του Λυκείου τωνκαι επίσης διακρίθηκαν δύο μαθήτριες του Γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ».

Πιο συγκεκριμένα, ο Στέφανος Πουλάκης Στεφανίδης, μαθητής της Α΄ τάξης του Λυκείου πρώτευσε σε πανελλήνιο επίπεδο στον 31ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής για μαθητές της Α΄ Λυκείου. Ο Γεώργιος Παπαζαχαρίου, μαθητής της Γ΄ τάξης του Λυκείου διακρίθηκε και συγκαταλέγεται ανάμεσα στους 21 πρώτους μαθητές σε πανελλήνιο επίπεδο στον αντίστοιχο διαγωνισμό για μαθητές Γ’ Λυκείου.

Η Μαρία Μιχαέλα Χαιρέτη μαθήτρια της Α΄ τάξης του Γυμνασίου διακρίθηκε και συγκαταλέγεται ανάμεσα στους τέσσερις πρώτους μαθητές σε πανελλήνιο επίπεδο. Η Μαρία Μάγια Παρασκευά, μαθήτρια της Α΄ τάξης του Γυμνασίου επίσης διακρίθηκε και συγκαταλέγεται ανάμεσα στους οκτώ πρώτους μαθητές σε πανελλήνιο επίπεδο. Οι διακρίσεις αυτές αφορούν στον 9ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής για μαθητές της Α΄ Γυμνασίου.

Οι παραπάνω διακρίσεις των μαθητών μας έχουν ιδιαίτερη αξία γιατί στους διαγωνισμούς αυτούς οι μαθητές καλούνται να αντιμετωπίσουν θέματα υψηλού βαθμού δυσκολίας και συναγωνίζονται με χιλιάδες μαθητές από όλα σχεδόν τα Γυμνάσια και τα Λύκεια της Ελλάδας.

Συγχαίρουμε θερμά τους μαθητές για τις ιδιαίτερα σημαντικές διακρίσεις τους. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στις σπουδές τους.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου