Σήμερα θα απολογηθεί ενώπιον της τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου ένας 30χρονος ημεδαπός, κάτοικος Αρχαγγέλου, που συνελήφθη την 22α Ιουνίου 2020 από Τελωνειακούς υπαλλήλους για παραλαβή δέματος που περιείχε ναρκωτικά.
Ο 30χρονος διώκεται συγκεκριμένα για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών υπό την μορφή της παραλαβής ινδικής κάνναβης και κοκαΐνης ενώ στο πλαίσιο της προανάκρισης άσκησε το δικαίωμα της σιωπής και δεν έδωσε εξηγήσεις.
Οι τελωνειακοί πραγματοποίησαν έλεγχο παρουσία σκύλου ανιχνευτή ναρκωτικών σε μεταφορική εταιρεία και κατόπιν ένδειξής του, εντόπισαν ένα δέμα με ύποπτο περιεχόμενο.
Κατά την 11.00 ώρα εμφανίστηκε στην εταιρεία για να παραλάβει το δέμα ο κατηγορούμενος που επεδίωξε να παραδώσει ακόμη ένα που περιείχε ενδύματα για να αποσταλεί εκτός Ρόδου.
Μετά την παραλαβή και το άνοιγμα του δέματος, αυτό περιείχε ένα ξύλινο ηχείο στο οποίο βρισκόταν επιμελώς κρυμμένα 238 γραμμάρια κάνναβης και 209 γραμμάρια κοκαΐνης.
Ο κατηγορούμενος δεν αμφισβήτησε την ιδιότητα των ουσιών και παραδέχτηκε προφορικά ότι ο παραλήπτης ήταν ανύπαρκτο άτομο και ότι το δέμα επρόκειτο να το παραλάβει ο ίδιος.
Κατασχέθηκαν τα ναρκωτικά και το κινητό του τηλέφωνο ενώ ακολούθησε έρευνα στην οικία του και σε κατάστημά του.
Στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας τρίφτης με δύο ανταλλακτικά, μια ζυγαριά και μια πίπα καπνίσματος.
Ως συνήγορος υπεράσπισής του παρίσταται ο δικηγόρος κ. Μανώλης Κουτσούκος.

-Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κω συνέλαβαν προχθές στην πόλη της Κω έναν 54χρονο ημεδαπό ο οποίος βρέθηκε μετά από έρευνα να καλλιεργεί στην οικία του 36 δενδρύλλια κάνναβης ενώ κατείχε 3,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και φύλλα κάνναβης.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ