Αθλητικά

Ηρακλής Μαριτσών: Διευκρινίσεις για τις δηλώσεις Παπαδημήτρη

Ανακοίνωση με την οποία δίνει διευκρινίσεις για τις δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος Μανώλης Παπαδημήτρης στην συνέντευξη Τύπου του Σαββάτου, σχετικά με την Πειθαρχική Επιτροπή, εξέδωσε ο Ηρακλής Μαριτσών.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Στο πλαίσιο των δηλώσεων του κ. Παπαδημήτρη που έλαβαν χώρα στην συνέντευξη Τύπου που δόθηκε το Σάββατο 20/6/2020, σχετικά με το θέμα των ποινών της Πειθαρχικής Επιτροπής, θέλουμε να καταστήσουμε σαφές ότι, η έντονη διαμαρτυρία μας συνίσταται στην αδυναμία των φύλλων αγώνων να περιλαμβάνουν με ακρίβεια και εγκυρότητα το σύνολο των γεγονότων και περιστατικών που διαλαμβάνονται σε αγώνες, που αν υπήρχαν καταγεγραμμένα και διαθέσιμα η Πειθαρχική Επιτροπή θα τα είχε κρίνει πειθαρχικά τιμωρητέα.
Για τούτο ενθαρρύνουμε και κρίνουμε αναγκαία την άμεση λήψη μέτρων για την εξάλειψη τέτοιων φαινομένων και την προάσπιση του αισθήματος περί δικαίου.
Τέλος, καταδικάζουμε απερίφραστα όσες συμπεριφορές προσβάλουν το ευ αγωνίζεσθε και για τούτο άλλωστε δεν προβάλαμε αντιρρήσεις επί της κλήσης μας για απολογία στον αγώνα Ηρακλή Μαριτσών- Απόλλωνας Καλυθιών».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου