Αθλητικά

Άγιος Ισίδωρος: Τριπλή ανανέωση

ΑΓΙΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ

Μετά από την συμφωνία με τον προπονητή Δημήτρη Καρανάκη, οι άνθρωποι του Αγίου Ισιδώρου έστρεψαν την προσοχή τους στην συνέχιση της υλοποίησης του προγραμματισμού, ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021 και της συμμετοχής του συλλόγου στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.
Ο Άγιος Ισίδωρος διατήρησε στις τάξεις του, ακόμα τρεις ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ.
Πρόκειται για τους Χρήστο Διακοηλία, Στάθη Διακοπαρασκευά και Μιχάλη Γεωργαλλή, οι οποίοι συναντήθηκαν με την διοίκηση και υπέγραψαν την επέκταση της συνεργασίας τους, με τον Άγιο Ισίδωρο να τις επισημοποιεί με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Η ομάδα μας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τους Στάθη Διακοπαρασκευά, Μιχάλη Γεωργαλλή και Χρήστο Διακοηλία.
Τους ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία!».

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.