ΑΘΛΗΤΙΚΑ

“Τα παιδιά έχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης”

Μάκης Δούβαλης 1 λεπτό ανάγνωση
ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Κολοσ­σός τερ­μά­τισε πρώτος στον όμιλο Ρόδου του πρω­τα­θλή­μα­τος παμπαί­δων και ο προ­πο­νη­τής της ομάδας Βασίλης Εκινέ ανα­φέρ­θηκε στην πρό­κριση στο φάιναλ-φορ. Ιδού και το δελτίο τύπου των ”θαλασσί”. Ο προ­πο­νη­τής του τμή­μα­τος παμπαί­δων μας Βασίλης Εκινέ μίλησε για τη φετινή παρου­σία της ομάδας και την πρό­κριση στο Final-Four της Καλύ­μνου. Μετά από μία πολύ σημα­ντική παρου­σία ως αθλητής, ο Βασίλης Εκινέ ξεκί­νησε φέτος την προ­πο­νη­τική του πορεία, με την ομάδα μας να τερ­μα­τί­ζει πρώτη στον όμιλο Ρόδου, μετά από ένα δύσκολο και απαι­τη­τικό πρω­τά­θλημα.

Ο Βασίλης Εκινέ ανα­φέρ­θηκε στην πορεία των παμπαί­δων: «Τα παιδιά έκαναν μεγάλη προ­σπά­θεια μέσα στο γήπεδο όλη τη χρονιά. Έπαιξαν καλό μπάσκετ και τα απο­τε­λέ­σματα δεν είναι τυχαία. Θα πάμε στην Κάλυμνο για να διεκ­δι­κή­σουμε αυτό που μας ανα­λο­γεί στο φάιναλ-φορ. Σ’ αυτές τις ηλικίες πρω­ταρ­χι­κός στόχος θεωρώ ότι είναι τα παιδιά να ευχα­ρι­στη­θούν το παι­χνίδι και παράλ­ληλα να μάθουν τα βασικά του αθλή­μα­τος.

Ένα καλό απο­τέ­λε­σμα είναι πάντα η επι­βρά­βευση για τα παιδιά, αυτό που τα ικα­νο­ποιεί και τους δίνει κίνητρο για να συνε­χί­σουν και να παίζουν. Είμαι πολύ χαρού­με­νος, που ασχο­λού­μαι με την προ­πο­νη­τική και τα παιδιά, είναι πολύ ευχά­ρι­στο όλο αυτό. Αυτή η αλλη­λε­πί­δραση με τα παιδιά είναι κάτι μαγικό και μου δίνει δύναμη να συνε­χίσω. Τα παιδιά από το τμήμα παμπαί­δων έχουν πολλά περι­θώ­ρια βελ­τί­ω­σης και πιστεύω ότι μέρα με τη μέρα γίνο­νται καλύ­τερα. Τα παιδιά μεγα­λώ­νουν σε καθη­με­ρινή βάση και αυτό φαί­νε­ται από τη συμπε­ρι­φορά τους και το σώμα τους. Οι αλλαγές είναι ορατές και εμείς πρέπει να είμαστε δίπλα τους με κάθε τρόπο. Πλέον, μπροστά μας είναι το φάιναλ-φορ της Καλύ­μνου. Πάμε για να ευχα­ρι­στη­θούμε την παρου­σία μας, να περά­σουν καλά τα παιδιά, να απο­κτή­σουν εμπει­ρίες και αν αξί­ζουμε την πρώτη θέση, να την κατα­κτή­σουμε».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.