Τοπικές Ειδήσεις

Διημερίδα με θέμα «Ημέρες Καινοτομίας και Έρευνας Πανεπιστημίου Αιγαίου – Δημήτρης Εδουάρδος Γαρδίκης»

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου πραγματοποίησε διαδικτυακά στις 19 και 20/05/2021 την πρώτη ετήσια εμβληματική εκδήλωση με τίτλο: «Ημέρες Καινοτομίας και Έρευνας Πανεπιστημίου Αιγαίου – Δημήτρης Εδουάρδος Γαρδίκης», την οποία παρακολούθησαν πάνω από 400 συμμετέχοντες/ουσες.

Τεράστια ήταν επίσης και η ενεργός συμμετοχή Ερευνητών/τριών, Υποψηφίων Διδακτόρων, Φοιτητών και Μελών ΔΕΠ της Πανεπιστημιακής Κοινότητας του Αιγαίου, καθώς ενδεικτικά αναφέρεται ότι 217 Εισηγητές/τριες πραγματοποίησαν 87 παρουσιάσεις ερευνητικών εργασιών, ενώ παρουσιάστηκαν τα αξιοποιήσιμα προς όφελος της οικονομίας και κοινωνίας αποτελέσματα 38 ερευνητικών έργων.

Την Εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι του Δημόσιου, Ιδιωτικού, Τρίτου Τομέα, καθώς και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, μεταξύ των οποίων ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, αρμόδιος για θέματα Ανώτατης Εκπαίδευσης, Άγγελος Συρίγος, ο Υφυπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Χρίστος Δήμας, ο, Γενικός Γραμματέας Ανώτατης Εκπαίδευσης Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων Απόστολος Δημητρόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Έρευνας και Καινοτομίας Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Αθανάσιος Κυριαζής, καθώς και ο Πρόεδρος Εθνικής Αρχής Ανώτατης Εκπαίδευσης (Ε.Θ.Α.Α.Ε.) Περικλής Μήτκας.

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου ευχαριστεί όσες και όσους τίμησαν την Εκδήλωση με την παρουσία και συμμετοχή τους, η οποία ήταν και η πλέον καθοριστική για την επιτυχία αυτής.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου