Την Κυριακή, δεν έχουμε μόνο αυτοδιοιηκητικές εκλογές στην χώρα μας. Ταυτόχρονα έχουμε και ευρωεκλογές,τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ)

Για την αναγκαία αλλαγή της εξοντωτικής συντηρητικής πολιτικής λιτότητας της ΕΕ και ποιοί θέλουν και μπορούν να την αλάξουν, δυστυχώς, δεν έγινε κανένας διάλογος.

Οι κύριοι Τσίπρας και Μητσοτάκης στον δημόσιο λόγο τους – σκόπιμα και μεθοδικά- μεγαλώνουν και βαθαίνουν τον διχασμό, μέσω αλληλοεπιθέσεων και ακραίας πόλωσης.

Ας σκεφθούν όλοι οι έλληνες και όλες οι ελληνίδες, σε τι ωφελείται η χώρα και οι ίδιοι από αυτή την κοινή προεκλογική τακτική του ΣΥ.ΡΙΖ.Α και της Ν.Δ ;

Όσοι και όσες πιστεύουν, πως ο διχασμός, που συστηματικά καλλιεργείται από τους κυρίους Τσίπρα και Μητσοτάκη, βλάπτει σοβαρά την Ελλάδα, άραγε ποιά απάντηση πρέπει να τους δώσουν στην κάλπη ;

Όχι βέβαια καταφεύγοντας στην αποχή από τις κάλπες. Αυτό είναι η χειρότερη επιλογή

Με την αποχή τους «στρώνουν τον δρόμο» αφού άλλοι θα αποφασίσουν αντί γι’αυτούς

  • Απορρίπτουμε την ακραία πόλωση και τον διχασμό, ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ Κ Ι Ν Η Μ Α Α Λ Λ Α Γ Η Σ. Δίνουμε ψήφο, που είναι Λ Α Ϊ Κ Η Ε Ν Τ Ο Λ Η Γ Ι Α Ε Θ Ν Ι Κ Η Σ Υ Ν Ε Ν Ν Ο Η Σ Η, στη βάση των προγραμματικών θέσεων του προοδευτικού «Σχεδίου Ελλάδα».
  • Δίνουμε Ψ Η Φ Ο ΣΤΟ Κ Ι Ν Η Μ Α Α Λ Λ Α Γ Η Σ, Γ Ι Α Ν Α Ε Κ Τ Ο Π Ι Σ Ο Υ Μ Ε ΤΗ Ν Ε Ο Ν Α Ζ Ι Σ Τ Ι Κ Η Χ Ρ Υ Σ Η Α Υ Γ Η Α Π Ο Τ Η Ν Τ Ρ Ι Τ Η Θ Ε Σ Η. Να μην φθάσει η παρακμή μέχρι του σημείου, να πάρει η Χ.Α διερευνητική εντολή, μετά τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.
  • Στις ευρωεκλογές της Κυριακής δίνουμε Ψ Η Φ Ο Σ Τ Ο Κ Ι Ν Η Μ Α Α Λ Λ Α Γ Η Σ Γ Ι Α Ν Α ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΟΥΜΕ Τ Ο Υ Σ Ε Υ Ρ Ω Π Α Ι Ο Υ Σ Σ Ο Σ Ι Α Λ Ι Σ Τ Ε Σ, που στήριξαν την Ελλάδα σ’ αυτά τα δύσκολα χρόνια της κρίσης.
  • Δίνουμε Ψ Η Φ Ο Σ Τ Ο Κ Ι Ν Η Μ Α Α Λ Α Γ Η Σ, Γ Ι Α Ν Α ΣΥ Μ Β Α Λ Ο Υ Μ Ε στην Ε Κ Λ Ο Γ Η σοσιαλδημοκράτη προέδρου στην Commission, αντί του σκληρού δεξιού κ. Βέμπερ, ώστε να δρομολογηθεί προοδευτική ΑΛΛΑΓΗ στην Ε.Ε, για να μη συνεχιστεί η σημερινή δεξιά πολιτική της εξοντωτικής λιτότητας.
  • Δίνουμε Ψ Η Φ Ο Σ Τ Ο Κ Ι Ν Η Μ Α Α Λ Λ Α Γ Η Σ, Γ Ι Α Ν Α Α Λ Λ Α Ξ Ο Υ Ν Ο Ι Π Ο Λ Ι Τ Ι Κ Ο Ι Σ Υ Σ Χ Ε Τ Ι Σ Μ Ο Ι Σ Τ Η Ν Ε Λ Λ Α Δ Α ώστε μετά τις εθνικές εκλογές, σε ελάχιστους μήνες, να επιβάλει ο ελληνικός λαός Π Ρ Ο Ο Δ Ε Υ Τ Ι Κ Η Δ Ι Α Κ Υ Β Ε Ρ Ν Η Σ Η — ευρύτατης κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας, με εθνική συνεννόηση — για ανάπτυξη, με Κ Ο Ι Ν Ω Ν Ι Κ Η Δ Ι Κ Α Ι Ο Σ Υ Ν Η !

Κ Ο Σ Μ Α Σ  Σ Φ Υ Ρ Ι Ο Υ.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ