Σαντορίνη, Ρόδος, Κρήτη, Καλαμάτα: Αυτοί είναι οι τέσσερις κορυφαίοι ελληνικοί τουριστικοί προορισμοί, σύμφωνα με δημοσίευμα της αυστριακής «Heute».

Στο δημοσίευμα τονίζεται ότι η Σαντορίνη, το νησί των ηφαιστείων μπορεί να είναι μικρό, ωστόσο η θέα από τους τραχείς σκοπέλους και τα άσπρα σπίτια προς την Καλντέρα είναι μοναδική και δεν είναι τυχαίο πως η περιοχή θεωρείται ιδανική για μήνα του μέλιτος.

Στη Ρόδο υπάρχουν 300 ηλιόλουστες ημέρες τον χρόνο, και τόσο στα νότια, όσο και στο εσωτερικό του νησιού βρίσκει κανείς έρημες παραλίες και παραδοσιακά χωριά, ενώ στο βόρειο τμήμα, όπου και η πρωτεύουσα Ρόδος, συναντάται πολύς τουρισμός, αναφέρει το δημοσίευμα.

Για την Κρήτη, το «θείο νησί», σημειώνεται πως είναι και το μεγαλύτερο, προσφέροντας τεράστιες αντιθέσεις, από τα υψίπεδα του Λασιθίου και τα αυθεντικά ορεινά χωριά μέχρι την ονειρώδη ακτή Ελαφονήσι στα νότια.

Η Καλαμάτα μπορεί να μην είναι νησί, αναφέρει το δημοσίευμα της «Heute», ωστόσο είναι μια πόλη 70.000 κατοίκων, με τη δικιά της νότα, ευρισκόμενη στο μέσο ενός μεγάλου κόλπου της νότιας Πελοποννήσου, που διαθέτει μια μακριά αμμώδη παραλία.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ