Τοπικές Ειδήσεις

Εμπορικός Σύλλογος Ρόδου: Επιστολή προς τον Εμπορικό Δ/ντή της Attica Group

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ρόδου απέστειλε σήμερα την παρακάτω επιστολή προς τον Επιτελικό Εμπορικό Διευθυντή Attica Group κ. Διονύση Θεοδωράτο:

Ρόδος, 23 Απριλίου 2019

Αρ. Πρωτ.2322

Προς κ. Διονύση Θεοδωράτο

Επιτελικό Εμπορικό Διευθυντή Attica Group

Αξιότιμε κύριε Θεοδωράτε,

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ρόδου, έχει γίνει αποδέκτης παραπόνων και έντονων διαμαρτυριών, για την κατάσταση, η οποία επικρατεί με τη τροφοδοσία της αγοράς της Ρόδου.

Συγκεκριμένα, δεχόμαστε καταγγελίες για υπερβολικές καθυστερήσεις στην άφιξη των εμπορευμάτων, λόγω μη επάρκειας θέσεων φορτηγών στα πλοία της γραμμής.

Δεδομένου ότι, βρισκόμαστε στην αρχή της τουριστικής σαιζόν και δεδομένου ότι ήδη διανύουμε την πασχαλινή περίοδο και τα καταστήματα θα πρέπει να τροφοδοτηθούν σωστά, αιτούμεθα – ζητούμε να προστεθούν, όσα δρομολόγια κρίνεται απαραίτητο, ώστε να ομαλοποιηθεί η κατάσταση άμεσα, για να μπορέσει η αγορά να ανταπεξέλθει, στις ανάγκες του εμπορικού κόσμου.

Σας παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΠΟΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΠΑΝΟΣ

Εκ του Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου