Ειδήσεις

Η παράταξη ”Κως Αγάπη Μας” του Τέλη Παυλίδη συνεχίζει την ανακοίνωση υποψηφίων

Η παράταξη ”Κως Αγάπη Μας” συνεχίζει την ανακοίνωση υποψηφίων παρουσιάζοντας σήμερα τους ακόλουθους Δέκα:

Αντώνης Πιζάνιας του Σταμάτη
Κοινοτικός και Δημοτικός Σύμβουλος της Καρδαμαίνης και του Δήμου Ηρακλειδών για 6 Συνεχείς Τετραετίες.Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Καρδαμαίνης του Δήμου Ηρακλειδών. Αντιπρόεδρος της Κοινότητας Καρδαμαίνης για δυο Τετραετίες.Διετέλεσε Μέλος διάφορων Πολιτιστικών και Αθλητικών Συλλόγων.

Ελευθερία Μοναστηριώτη-Μαρκόγλου του Ιωάννη
Ιδιωτική Υπάλληλος με Πλούσια Πολιτιστική και Κοινωνική Δράση.

Ιμβραήμογλου Γκιουλδέν του Αμπιδίν
Ιδιωτική Υπάλληλος

Γιαννιός Ηλίας του Μιχαήλ
Πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου “LILLE 3” στην πόλη Lille της Γαλλίας.Κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου “Master in Business Administration”του Πανεπιστημίου “ICHECBrussels Management School”στις Βρυξέλλες.
Επιχειρηματίας: Εμπορική Επιχείρηση – Εταιρεία Εισαγωγών – Εξαγωγών με έδρα την Κω.Παράρτημα στην Αθήνα. Ιδιοκτήτης Τριών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος στην Κω και Ρόδο.

Μαριέττα Γρηγοριάδη του Ιωάννη
Πτυχιούχος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων με Ειδίκευση στην Οργάνωση και Διοικητική Συμπεριφορά του Αμερικάνικου Κολλεγίου της Ελλάδος (DEREE COLLEGE).Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Μενιδίου – Θρακομακεδόνων με τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ.Σπούδασε Μεθόδους Διδασκαλίας και Μεθοδολογίας της Αγγλικής Γλώσσας.Εθελόντρια στην Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Αττικής (Ε.ΔΑΣ.Α.) με στόχο την καταστολή των πυρκαγιών με ευρύτερη περιοχή που φτάνει από την Εύβοια έως την Βοιωτία και την Πελοπόννησο.

Στέργος Τογρού του Σταμάτη
Υπάλληλος ΕΛΤΑ

Μαίρη Παυλίδη του Άρη
Επιχειρηματίας.Πτυχιούχος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και του Τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεων του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.

Καλοτίνα Μαλλιά του Σαράντη
Ιδιωτική Υπάλληλος.Μητέρα 4 παιδιών.

Σκευοφύλακα Χρυσοκώνα του Δημήτρη
Επιχειρηματίας.Σπούδασε Κομμωτική στη ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ.Διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Σωματείου Ενοικιαζομένων διαμερισμάτων Κω.Γραμματέας στην Ομοσπονδία Ενοικαζομένων Δωματίων Δωδεκανήσου.

Κωνσταντίνος Ρεϊσης του Γεωργίου
Ιδιωτικός Υπάλληλος

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου