Ειδήσεις

Ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο

Αστυνομία
Την 23-03-2017 το βράδυ συνελήφθησαν στην πόλη της Ρόδου, από  αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., 22χρονος ημεδαπός και 29χρονος υπήκοος Αλβανίας γιατί κατείχαν, αντίστοιχα, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και -3- ναρκωτικά χάπια, τα οποία κατασχέθηκαν.
Την 23-03-2017 το απόγευμα συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου, από  αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου, 23χρονος ημεδαπός γιατί το χρονικό διάστημα 22 έως 23-03-2017 αφαίρεσε, κατά περίπτωση, από -2- κατοικίες -2- τηλεοράσεις και -90- φαρμακευτικά-ναρκωτικά δισκία. Στην κατοχή του δράστη και σε εγκαταλελειμμένο παράπηγμα  που χρησιμοποιούσε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα ανευρεθέντα ναρκωτικά χάπια, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και ένα δενδρύλλιο κάνναβης σε φάση ανάπτυξης.
Την 23-03-2017 το πρωί εντοπίστηκαν στην πόλη της Ρόδου, από περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Τουριστικής Αστυνομίας Ρόδου, -2- γυναίκες ημεδαποί ηλικίας 29 και 51 ετών να επαιτούν  και αφού προσήχθησαν, βεβαιώθηκαν σε βάρος τους αντίστοιχες πταισματικές παραβάσεις.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.