Ειδήσεις

Ρ. Διακίδη: Δεν αποδέχομαι τη θέση της αντιπεριφερειάρχη

Από την κ. Ρένα Διακίδη εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Με αφορμή όσα λέγονται και γράφονται τις τελευταίες ημέρες, σχετικά με την υποψηφιότητά μου ως χωρικού αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου, με την ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο” του υποψηφίου περιφερειάρχη κ. Γιώργου Χατζημάρκου, δηλώνω τα εξής:

Ευχαριστώ από καρδιάς τον κ. Χατζημάρκο για την εξαιρετικά τιμητική πρόταση στο πρόσωπό μου, να συμπορευτώ μαζί του από τη θέση του χωρικού αντιπεριφερειάρχη. Την πρότασή του αυτή αποδέχθηκα, πιστεύοντας ακράδαντα στις ικανότητες του ιδίου του επικεφαλής της παράταξης, ως του ανθρώπου που έχει όλα τα προσόντα να οδηγήσει τον τόπο έξω από το τέλμα που τον έχει φέρει ένα κουρασμένο και φθαρμένο σύστημα τοπικής εξουσίας. Ένα σύστημα “ισοβίων αρχόντων” που έχει γίνει πλέον κατεστημένο, τα τελευταία τουλάχιστον 30 χρόνια. Η αναγκαιότητα αλλαγής σελίδας στον τόπο και ανανέωσης του πολιτικού προσωπικού, ήταν κίνητρα ικανά, προκειμένου να δεχτώ αρχικά την πρότασή του, αποδοχή την οποίαν δεν έκρυψα, ούτε διέψευσα όταν ρωτήθηκα.

Άλλωστε, στην ζωή μου και στην μέχρι σήμερα πορεία μου, δεν φοβήθηκα ποτέ τις προκλήσεις, δεν δίστασα να δώσω μάχες, ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, με την δήλωσή μου σήμερα, κάνω γνωστό ότι δεν αποδέχομαι τελικώς την τιμητική θέση χωρικού αντιπεριφερειάρχη και επιλέγω να κατέλθω στις περιφερειακές εκλογές ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος, με την παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”. Είμαι έτοιμη να δώσω τη μάχη του “σταυρού” μαζί με τους συνυποψηφίους μου περιφερειακούς συμβούλους.

Δεν αισθάνομαι την ανάγκη να κρυφτώ εκ του ασφαλούς πίσω από καμία δοτή θέση εξουσίας, ούτε αναζητώ στις περιφερειακές εκλογές το εφαλτήριο για μελλοντικές στοχεύσεις.

Δεν έχω καμία σχέση με το κατεστημένο, ούτε με χαρακτηρίζουν τέτοιου είδους νοοτροπίες για να επιζητήσω την σιγουριά μιας «καρέκλας» ή ενός δοτού αξιώματος.

Θα δώσω τη μάχη των περιφερειακών εκλογών στο πλευρό του Γιώργου Χατζημάρκου, μαζί με ολόκληρη την παράταξή του, με εμπιστοσύνη στον ίδιο, στους ανθρώπους που τον πλαισιώνουν και στην κρίση των συμπατριωτών μας, με την βεβαιότητα, ότι την επόμενη μέρα των εκλογών, όλοι μαζί θα μπορέσουμε να οδηγήσουμε αυτόν το τόπο, στο μέλλον που του αξίζει.

Ρένα Παυλάκη – Διακίδη

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

  • Ειρηνη Παπαδοπουλου    24.02.2014 20:08

    Γιατί ποιός σου την έδωσε?
    ΕΙΧΕ ΚΑΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΚΑΛΤΣΟΔΕΤΗ

Σχολιασμός άρθρου