Τοπικές Ειδήσεις

Κοινή συνεδρίαση ΝΟΔΕ-ΔΗΜΤΟ Ρόδου

Την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020 στις 7 το απόγευμα στα γραφεία της ΝΟΔΕ (Αυστραλίας 50), πραγματοποιήθηκε κοινή συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου με διευρυμένη σύνθεση, της ΔΗΜΤΟ Πόλεως Ρόδου και του Προεδρείου της ΟΝΕΔ Δωδεκανήσου, ύστερα από πρόσκληση του Γενικού Συντονιστή Κομματικών Οργανώσεων Δωδεκανήσου Γιάννη Μηνατσή. Την έναρξη της συνεδρίασης έκανε ο οικοδεσπότης πρόεδρος της ΝΟΔΕ Παύλος Μπακίρης ο οποίος ευχαρίστησε τον κ. Μηνατσή για την πρόσκληση και αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο που επιτελέστηκε στην τετραετία που πέρασε αποτέλεσμα του οποίου ήταν για πρώτη φορά η Νέα Δημοκρατία στο νομό Δωδεκανήσου να εκλέξει τέσσερις βουλευτές , τον Περιφερειάρχη και το Δήμαρχο. Ο κ. Μπακίρης ευχαρίστησε τους συνεργάτες του για την καλή συνεργασία που είχε μαζί τους και δήλωσε ότι παραμένει στις επάλξεις μέχρι και τη λήξη της θητείας του επιβεβαιώνοντας τη διάθεσή του για συνεργασία με το Γενικό Συντονιστή και τους Προέδρους των ΔΗΜΤΟ. Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Γενικός Συντονιστής ο οποίος αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ, τον συνεχάρη για το πράγματι σημαντικό έργο που έχει επιτελεστεί από την κορυφαία κομματική οργάνωση του νομού μας και το διαβεβαίωσε από την πλευρά του ότι θα καταβάλει κάθε προσπάθεια ώστε να υπάρξει ακόμη καλλίτερη η οργάνωση σε επίπεδο νομού. Στη συνέχεια ευχαρίστησε τον πρόεδρο Ηλία Τσέρκη και τα μέλη της ΔΗΜΤΟ Ρόδου, τους Προέδρους των ΔΗΜΤΟ Λίνδου-Νότιας Ρόδου Τσαμπίκο Καραγιάννη και της ΔΗΜΤΟ Νισύρου Γιώργο Κωνσταντίνου, τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Γιάννη Μηνά και όλους τους παρευρισκόμενους οι οποίοι είχαν κατακλύσει την αίθουσα. Ο κ. Μηνατσής παρουσίασε τους άξονες στους οποίους θα πρέπει να κινηθούν οι κομματικές οργανώσεις προκειμένου να είναι αποτελεσματικότερη η λειτουργία τους τονίζοντας ότι θα πρέπει να γίνει άνοιγμα στην κοινωνία, επίσκεψη και συνεργασία με όλες τις κομματικές οργανώσεις στο νησί της Ρόδου και στα υπόλοιπα νησιά της Δωδεκανήσου, τη λειτουργία των γραφείων των κομματικών οργανώσεων, την εγγραφή νέων μελών, την ανανέωση των καρτών-μελών, την επίσκεψη στις υπηρεσίες και τους φορείς και την προετοιμασία των εσωκομματικών εκλογών οι οποίες εκτός απροόπτου θα διεξαχθούν τον προσεχή Μάϊο. Στη συνέχεια τοποθετήθηκαν ο Πρόεδρος και τα μέλη της ΔΗΜΤΟ Ρόδου, οι Πρόεδροι ΔΗΜΤΟ Λίνδου-Νότιας Ρόδου και Νισύρου, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και μέλη της ΝΟΔΕ.

Η συζήτηση διεξήχθη σε ιδιαίτερα συναινετικό και αγωνιστικό κλίμα και με διάθεση συμμετοχής για δράση και κομματική δουλειά

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου