Ειδήσεις

Το Δημοτικό Σχολείο Νισύρου στη νέα εποχή

Ο Δήμος Νισυρίων είναι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι με την έναρξη του νέου έτους πραγματοποιήθηκε η εγκατάσταση ενσύρματης καλωδίωσης και δημιουργίας τοπικού δικτύου στο Δημοτικό Σχολείο Νισύρου .

Με αυτόν τον τρόπο, οι δάσκαλοι θα έχουν τη δυνατότητα χρήσης του διαδικτύου σε όλες τις αίθουσες διδασκαλίας, προκειμένου τα παιδιά να μαθαίνουν να αξιοποιούν σωστά το διαδίκτυο, το οποίο είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας , καθώς και να μπορέσουν να διδάσκονται ειδικά θέματα εκπαίδευσης με τη χρήση νέων τεχνολογιών.

Το κόστος των υλικών που χρησιμοποιήθηκαν καλύφθηκαν εξ ολοκλήρου από το Δήμο Νισυρίων έπειτα από την πρόταση που έθεσε ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου & Νηπιαγωγείου Νισύρου .

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Υπεύθυνο Τεχνικού Τμήματος Cosmote Νισύρου κ. Μαστρομιχάλη Φώτιο και τον κ. Θεοχάρη Χρήστο για την αφιλοκερδή εργασία τους ώστε να υλοποιηθεί αυτό το έργο .

Χριστοφής Ι. Κορωναίος

Δήμαρχος Νισυρίων

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου