Αθλητικά

Καθυστέρηση που δεν ανησυχεί στο ενωσιακό

Για τις αρχές του νέου έτους μετατίθεται, όπως όλα δείχνουν, η στιγμή της παράδοσης στην ΕΠΣΔ του ανακαινισμένου ενωσιακού γηπέδου στο Κορακόνερο.
Παρότι το αρχικό χρονοδιάγραμμα προέβλεπε πως ο νέος συνθετικός τάπητας τελευταίας γενιάς θα είχε τοποθετηθεί στον αγωνιστικό χώρο μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου, οι κακές καιρικές συνθήκες που επικράτησαν στο νησί το τελευταίο διάστημα «πάγωσαν» τις εργασίες, αφήνοντας στη μέση την προετοιμασία της απαραίτητης υποδομής. Το γήπεδο θα αρχίσει να «πρασινίζει» μόλις ολοκληρωθεί το αποστραγγιστικό σύστημα (είναι ουσιαστικά το τελευταίο που απομένει να γίνει), με τους παράγοντες της διοργανώτριας να μην ανησυχούν και να εκτιμούν πως ακόμα κι αν οι ομάδες κληθούν να επιστρέψουν στις προπονήσεις στα μέσα του επόμενου μήνα, όπως προβλέπει το αισιόδοξο σενάριο, θα βρουν το γήπεδο του Καρακόνερου καθ’ όλα έτοιμο να τις υποδεχθεί.
Υπενθυμίζεται, πως η προ ημερών κλοπή κομματιού του συνθετικού τάπητα δεν επηρέασε τον όλο σχεδιασμό, καθώς διαπιστώθηκε επάρκεια υλικού, ενώ από εδώ και στο εξής, κάθε παρόμοια απόπειρα θα έχει επιπτώσεις, δεδομένου πως οι κάμερες που τοποθετήθηκαν στις ενωσιακές εγκαταστάσεις από τον ΔΟΠΑΡ βρίσκονται σε πλήρη λειτουργία εικοσιτέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο.
Αφού εγκατασταθεί ο νέος τάπητας, θα δρομολογηθεί η ανακαίνιση των αποδυτηρίων του γηπέδου, καθώς και η κάλυψη της εξέδρας με σκέπαστρο, με ενέργειες του Δήμου Ρόδου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου