Με θετικό πρόσημο και διάθεση από όλες τις πλευρές να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, ολοκληρώθηκε η τηλεδιάσκεψη, ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές από τους 10 ομίλους της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας και του μέλους της Ε.Ε. της ΕΠΟ και προέδρου της ΕΠΣ Δωδεκανήσου Παναγιώτη Διακοφώτη, παρουσία και του προέδρου του ΠΣΑΠ Γιώργου Μπαντή.
Ο Παναγιώτης Διακοφώτης εξέφρασε την στήριξη της Ομοσπονδίας προς τους ποδοσφαιριστές και κατ’ επέκταση στις ομάδες τους, αρχικά για επιστροφή στις ομαδικές προπονήσεις και στην συνέχεια για επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.
Οι ποδοσφαιριστές των ομάδων της Γ’ Εθνικής ζήτησαν από τον πρόεδρο του ΠΣΑΠ να μεσολαβήσει προκειμένου να γίνει τηλεδιάσκεψη και με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη μέσα στα επόμενα 24ωρα, για να του καταθέσουν τις προτάσεις τους για την επανέναρξη σχετικά με προπονήσεων και του πρωταθλήματος.
Στην τηλεδιάσκεψη με τον υφυπουργό, οι ποδοσφαιριστές, μεταξύ άλλων, θα ζητήσουν η επιστροφή στην αγωνιστική δράση και στις προπονήσεις να γίνει με συγκεκριμένο υγειονομικό πρωτόκολλο, έτσι ώστε όλοι να είναι ασφαλείς.
Φυσικά τα τεστ για τον κορωνοϊό είναι πολυέξοδα, γι’ αυτό, εφόσον αποφασιστεί το πρωτόκολλο που θα ακολουθήσουν, να βρεθεί τρόπος χρηματοδότησής τους από την ΕΠΟ, την UEFA ή τις Περιφέρειες που υπάγονται οι ομάδες.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ