Ειδήσεις

Υπ. Τουρισμού: Στρατηγική προτεραιότητα η ανάδειξη του yachting

Τον ανερχόμενο και ιδιαιτέρως σημαντικό κλάδο του yachting ανέδειξε η Υπουργός Τουρισμού, κ. Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία και επισκέφθηκε το Σάββατο 21 Οκτωβρίου το Olympic Yacht Show 2023, που φιλοξενείται σε μια από τις κορυφαίες μαρίνες στη Μεσόγειο, την Olympic Marine, στο Λαύριο Αττικής.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το Υπουργείο Τουρισμού έχει θέσει ως στρατηγική προτεραιότητα την ανάδειξη του yachting σε αναπτυξιακό πυλώνα του ελληνικού τουρισμού, αναγνωρίζοντας συγχρόνως τη σπουδαιότητα του θαλάσσιου τουρισμού. Γι’ αυτό το λόγο εντείνονται οι προσπάθειες για αναβάθμιση των υποδομών και των υπηρεσιών και προβολή των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της χώρας μας στο εξωτερικό.

Διοργανώσεις όπως το Olympic Yacht show, συνεισφέρουν στη συνολική προσπάθεια του Υπουργείου για εμπλουτισμό του τουριστικού μας προϊόντος και συνολικά για την πρόοδο του ελληνικού τουρισμού.

Τέτοιες πρωτοβουλίες μεταδίδουν διεθνώς το μήνυμα μιας Ελλάδας που πρωταγωνιστεί ως τουριστικός προορισμός παγκόσμιας απήχησης και αναγνωρισιμότητας.

Πηγή: Reporter.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου