Τοπικές Ειδήσεις

Τα αιτήματα του Παν- Δωδεκανησιακού Σωματείου ιδιοκτητών τουριστικών λεωφορείων προς τον Υπ. Τουρισμού

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση με τον Υπουργό τουρισμού κ Κικίλια . Βασικό αίτημα μας η επίλυση του θέματος που προέκυψε με την επιδότηση πληρότητας .Ο Υπουργός δεσμεύτηκε για την τακτοποίηση του προβλήματος ,(από πλευράς μας σαν ΔΣ περιμένουμε να το δούμε στην πράξη με υπουργική απόφαση ).

Θέσαμε προφορικά , αλλά και με Υπόμνημα τα έξεις θέματα : Επιδότηση Καυσίμων , Μείωση τέλων κυκλοφορίας όπως των ΚΤΕΛ, Επιδότηση για αγορά Λεωφορείων έως 10ετων (Μεταχειρισμένα) μόνο για τα νησιά που απασχολούνται εποχικά . Μαθητικές εκδρομές ( να δοθούν κίνητρα , Περισσότερες ημέρες για εκδρομές σε νησιά . Να ξεκαθαρίσει το μεταφορικό έργο στα μικρά Νησιά (Τήλο Κάρπαθο Καλυμνο Λειψούς ) των ΔΧΤΛ και να σταματήσουν οι Δήμοι , και Τα ΚΤΕΛ να κάνουν Τουριστικό Μεταφορικό έργο Ευχαριστούμε το κ Κικίλια και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα !!

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου