Τοπικές Ειδήσεις

Πανελλήνια καμπάνια για να σωθεί ο Δημητράκης από τη Pόδο

Μεγάλη προσπάθεια βρίσκεται σε εξέλιξη πανελλαδικά, για την στήριξη του μικρού Δημήτρη από τη Ρόδο, ο οποίος νοσηλεύεται σε κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα.
Ο 8χρονος Δημήτρης, προσεβλήθη από εγκεφαλίτιδα η οποία προκλήθηκε από γρίπη τύπου Β’. Ο μικρός, από τον Ιανουάριο 2018 έως σήμερα βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση, η μόνη μικρή βελτίωση που έχει επιτευχθεί στο τελευταίο διάστημα είναι πως ανοιγοκλείνει τα μάτια του χωρίς όμως να έχει καμία επαφή με το περιβάλλον.
Το μηνιαίο κόστος για την νοσηλεία του μικρού Δημήτρη στο Κέντρο Αποκατάστασης ανέρχεται στα 1.200 ευρώ, χωρίς σε αυτό να συνυπολογίζονται τα έξοδα για τις απαιτούμενες εξετάσεις και οι γονείς του αδυνατούν να αντεπεξέλθουν οικονομικά.
Η εθελοντική Φιλανθρωπική Οργάνωση “Φροντίδα για το παιδί”, που σκοπό έχει την στήριξη άρρωστων και άπορων παιδιών, έχει ξεκινήσει καμπάνια συγκέντρωσης χρημάτων για τον μικρό Δημήτρη από τη Ρόδο, προκειμένου να συνεχίσει την νοσηλεία του στο Κέντρο Αποκατάστασης της Λάρισας.
Παρά την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας, τα έξοδα είναι πάρα πολλά και όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση είναι απαραίτητη ακόμα και η μικρότερη συνεισφορά για να συνεχίσει ο Δημητράκης τον αγώνα του.
Η Εθελοντική Οργάνωση, ανέλαβε πρωτοβουλία για καμπάνια ευαισθητοποίησης και στήριξης.
Ο αριθμός τραπεζικού λογαριασμού είναι: Eurobank 0026.0232.59.0200894121
IBAN: GR7202602320000590200894121
BIC: ERBKGRAAXXX
Ως αιτιολογία θα πρέπει να αναγράφεται: ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ
Στο mail “frontidagiatopaidi@gmail.com” ή στη σελίδα της οργάνωσης στο facebook θα πρέπει να αποσταλούν το όνομα του παιδιού (Δημήτρης), η διεύθυνση και η ημερομηνία για να σταλεί απόδειξη.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου