Ειδήσεις

Nέος Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού ο κ. Γιάννης Μαργαρίτης

Mε ανακοίνωση στην οποία περιλαμβάνεται μόνον η δήλωση του περιφερειακού συμβούλου Γιάννη Μαργαρίτη από τη Νάξο, γνωστοποιεί η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου τον ορισμό του ίδιου, στη θέση του Aντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού, την οποία κατείχε μέχρι πρότινος ο περιφερειακός σύμβουλος, Μάρκος Δαδάος.

H δήλωση έχει ως εξής: «Θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο για την εμπιστοσύνη και την τιμή που δείχνει στο πρόσωπο μου ορίζοντας με Αντιπεριφερειάρχη και μάλιστα στον δημιουργικό τομέα του αθλητισμού. Ο αθλητισμός είναι ιδιαίτερα σημαντικός, όχι μόνο για τη χαρά που μας δίνουν οι υψηλές επιδόσεις των συμπατριωτών μας σε κάθε τομέα του, αλλά και γιατί αποτελεί ένα ασφαλή και υγιή χώρο προσανατολισμού της νέας γενιάς. Η ενασχόληση, λοιπόν, με τον αθλητισμό σε κάθε επίπεδο μόνο θετικά αποτελέσματα έχει και για αυτό αναλαμβάνω αμέσως δράση, ξεκινώντας τις πρώτες επαφές σε Σύρο και Ρόδο, με όλους τους αρμόδιους φορείς, προκειμένου να ανταλλάξουμε απόψεις, να συνδιαμορφώσουμε προγράμματα δράσης και με έμφαση στην εξωστρέφεια, μια έννοια απαραίτητη για την επιτυχία μας, να θέσουμε στόχους που θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται άμεσα».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου