Ο τραυματισμός του Σωκράτη Ορφανίδη είναι το σημαντικότερο πρόβλημα, το οποίο έχει να διαχειριστεί ο Μιχάλης Πολιάς ενόψει της εισόδου του Φοίβου στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του. Ο έμπειρος ακραίος αμυντικός υπέστη θλάση στον δικέφαλο και με δεδομένο πως θα απαιτηθεί τουλάχιστον ένας μήνας για να επανέλθει πλήρως, δύσκολα θα προλάβει το παιχνίδι της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries, με αντίπαλο τον Διαγόρα Βατίου.
Πρόβλημα στον δικέφαλο αντιμετωπίζει και ο Άλτιν Ταφάνι, ωστόσο στη δική του περίπτωση πρόκειται για ένα απλό τράβηγμα, συνεπώς δεν θα αργήσει να επιστρέψει στις προπονήσεις, ενώ για λίγες μέρες θα ακολουθήσουν συντηρητικό πρόγραμμα οι Αντώνης Διακογεωργίου και Στέλιος Δαφερέρας, λόγω ενοχλήσεων ο πρώτος στον τετρακέφαλο και ο δεύτερος στη γάμπα.
Οι παραπάνω θα είναι και οι μοναδικές απουσίες του Φοίβου στο σημερινό φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Αναγέννηση Έμπωνα, το οποίο θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα στο γήπεδο της Κρεμαστής.
Όπως έπραξε στον προ ημερών αγώνα με τον Διαγόρα Βατίου, έτσι και σήμερα, ο Μιχάλης Πολιάς θα μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής στο σύνολο των παικτών του και θα πειραματιστεί με σχήματα.
Σημειώνεται, πως το επόμενο αγωνιστικό τεστ των Κρεμαστενών έχει προγραμματιστεί για το προσεχές Σάββατο κόντρα στον Διαγόρα, στο Δημοτικό Στάδιο.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ