Μ’ ένα μεγάλο χαμόγελο υποδέχθηκε ο Παναγιώτης Ζούνης το νέο της παραμονής του Γιάννη Παραστατίδη στις τάξεις του Απόλλωνα Καλυθιών.
Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος θεωρείται από τους πλέον ταλαντούχους και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές του τοπικού, επρόκειτο να φύγει για σπουδές, ωστόσο λόγω της πανδημίας του covid-19, το πανεπιστήμιό του θα παραμείνει κλειστό τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβριο, οπότε στη χειρότερη των περιπτώσεων, θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Απόλλωνα στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries.
Ο Παναγιώτης Ζούνης είναι χαρούμενος για έναν επιπλέον λόγο. Ο Γιάννης Παραστατίδης είναι ένα δικό του παιδί, το οποίο μεγάλωσε ποδοσφαιρικά στους Ατρόμητους. Σημειώνεται, πως ο αθλητής συμμετέχει από την πρώτη στιγμή στην προετοιμασία της ομάδας, έχοντας λάβει μέρος σε όλα τα φιλικά παιχνίδια της.
Η διοίκηση του Απόλλωνα ανακοίνωσε τα ακόλουθα:
«Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Απόλλωνα Καλυθιών βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την επιστροφή του 20χρονου ποδοσφαιριστή, Γιάννη Παραστατίδη.
Ο Παραστατίδης αποτέλεσε σημείο αναφοράς του Απόλλωνα τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πρόωρα και είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσει την φετινή χρονιά από εκεί που σταμάτησε.
Η νέα διοίκηση της ομάδας μας δείχνει έμπρακτα ότι έχει στόχους και όραμα για τον Απόλλωνα και θέλει να δημιουργήσει ένα ποδοσφαιρικό σύνολο που θα είναι υπερήφανο όλο το χωριό των Καλυθιών, καθώς και οι φίλαθλοι μας.
Γιάννη καλωσόρισες πίσω στην οικογένεια του Απόλλωνα!».
Τέλος, τις ευχές της για γρήγορα περαστικά στον φροντιστή της ομάδας, Γιάννη Τσάκο, εκφράζει η διοίκηση του σωματείου των Καλυθιών:
«Ο πρόεδρος, το Δ.Σ. και οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Καλυθιών εύχονται περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον φροντιστή της ομάδας μας, Γιάννη Τσάκο.
Γιάννη σε περιμένουμε και πάλι γρήγορα κοντά μας!».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ