Με την διεξαγωγή δύο αναμετρήσεων ολοκληρώνεται σήμερα η 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας για την σεζόν 2018-2019.
Το πρώτο χρονικά παιχνίδια θα γίνει στις 12:30 το μεσημέρι στο γήπεδο Πυλίου, με τον ΔΙ.ΑΣ. να υποδέχεται τον Ορφέα, με διαιτητή τον Μάριο Ωραιόπουλο και βοηθούς τους Στεφούλη και Αλέκο.
Οι Κώοι θέλουν να εκκινήσουν νικηφόρα στην σεζόν, κατακτώντας τους πρώτους τρεις βαθμούς στην προσπάθεια που θα κάνουν για την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Οι «ερυθρόλευκοι» από την πλευρά τους θέλουν το θετικό αποτέλεσμα, που θα τους τονώσει ψυχολογικά ενόψει της συνέχεια και της μάχης που θα δώσουν για την εξασφάλιση της παραμονής τους.
Το δεύτερο χρονικά παιχνίδι θα γίνει στις 13:45 στο γήπεδο Μαριτσών με τον τοπικό Ηρακλή να φιλοξενεί την νεοφώτιστη Α.Ε. Κω, με διαιτητή τον Αλέξανδρο Σπάρταλη και βοηθούς τους Μαυρουδή και Τσιβίτη.
Οι «πράσινοι» που ενισχύθηκαν σημαντικά στην θερινή μετεγγραφική περίοδο, στοχεύουν στο «τρίποντο» για να εκκινήσουν ιδανικά στην σεζόν, όμως και οι «βυσσινί» θέλουν πόντο ή πόντους από το παιχνίδι για να ξεκινήσουν την βαθμολογική τους συλλογή.
Αναλυτικά:
Α’ Κατηγορία
1η αγωνιστική
Κυριακή

• Πυλί 12:30
ΔΙ.ΑΣ.- Ορφέας
Διαιτητές: Ωραιόπουλος, Στεφούλης, Αλέκος
Παρ. αγώνα: Αργυρίου
Παρ. αγώνα: Φωταράς
• Μαριτσά 1:45μ.μ.
Ηρακλής Μαριτσών- Α.Ε. Κω
Διαιτητές: Σπάρταλης, Μαυρουδής, Τσιβίτης
Παρ. διαιτησίας: Τσαγγάρης
Παρ. αγώνα: Δελαπόρτας

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ