Τοπικές Ειδήσεις

“Η αρένα που εσείς δημιουργήσατε …”- Απάντηση της κας Νατάσας Βενετοκλή

Από την Αντιπρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου κυρία Νατάσσα Βενετοκλή, εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο τύπου:

“Τα αντανακλαστικά που επέδειξε η πρόεδρος κατά την απάντηση της στο δελτίο τύπου που απέστειλα για την λειτουργία του Περιφερειακού συμβουλίου, χρήζουν συγχαρητηρίων ! Αντανακλαστικά που δυστυχώς δεν τα έχει και στο περιφερειακό συμβούλιο, όταν αυτό γίνεται αρένα … σύμφωνα με την δική της δήλωση !

Έχοντας διατελέσει για δεύτερη φορά Αντιπρόεδρος στο Περιφερειακό Συμβούλιο, γνωρίζω πολύ καλά τον κανονισμό του περιφερειακού συμβουλίου καθώς έχει στηριχθεί και γραφεί σε αρχές Δημοκρατίας .. Αυτός ο κανονισμός δίνει το δικαίωμα και στην μειοψηφία (η οποία εκπροσωπεί το 45 % των πολιτών του Ν Αιγαίου) να έχει λόγο και ρόλο !!! Δίνει το δικαίωμα να εκφράσει ο κάθε σύμβουλος την άποψη του, οποία και να είναι αυτή χωρίς παρεμβολές… και κατά περίπτωση προσβολές

Οι συνθήκες και πρακτικές αρένας στις οποίες αναφέρεται η πρόεδρος δημιουργήθηκαν κατά την δική της προεδρεία… και εκείνη θα πρέπει να απαντήσει κατά ποσό την εκφράζουν ώστε να τις δημιουργεί και να τις συντηρεί !

Ας ασχοληθούμε λοιπόν με τα δύσκολα και σοβαρά προβλήματα στα οποία η μειοψηφία πολλάκις στάθηκε αρωγός …. και ας αφήσουμε το πινγκ-πονγκ …”

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου