Αθλητικά

Σ.Π.Π.Δ.: Νέα πρόσωπα στην Ε.Ε.

Το απόγευμα της Δευτέρας στα γραφεία του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου έγινε η γενική συνέλευση και οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας Εκτελεστικής Επιτροπής, η οποία θα οδηγήσει τον Σύνδεσμο στα επόμενα χρόνια.
Το κλίμα ήταν εξαιρετικό, με τις εργασίες της Γ.Σ. να διεξάγονται κανονικά καθώς προέκυψε απαρτία μελών.
Πολλοί νέοι προπονητές, με όρεξη να προσφέρουν στον Σύνδεσμο ήταν υποψήφιοι, όπως και παλιοί προπονητές, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα κράμα εμπειρίας και νιάτων στην νέα Εκτελεστική Επιτροπή, προκειμένου να προσφέρει το καλύτερο δυνατό στον σύνδεσμο.
Τα πρόσωπα που εκλέχθηκαν στην Ε.Ε. του Σ.Π.Π.Δ. είναι τα ακόλουθα:
Κώστας Παπαδόπουλος, Χρυσόστομος Χάσταλης, Λάζαρος Θρουμουλόπουλος, Βαγγέλης Χατζηαντωνίου, Γιάννης Κουμέντος, Παναγιώτης Καρίκης, Γιάννης Τσολακίδης, Ηλίας Λοΐζος και Άρης Μιχαηλίδης.
Ο Κώστας Παπαδόπουλος που αναδείχθηκε πρώτος σε ψήφους, συγκάλεσε για την Τετάρτη 24 Ιουνίου συνεδρίαση με όλα τα μέλη που εκλέχθηκαν, προκειμένου να συγκροτηθεί σε σώμα η νέα Εκτελεστική Επιτροπή του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου