Τοπικές Ειδήσεις

Mαρτίνος Kαννελάκης: Ηρεμα ρωτάω τον Δήμο…

Γκρεμίσατε την παράγκα των καραβομαραγκών κοντά στα σφαγεία, σκέφτηκε κάποιο ξεφτέρι από σας να ειδοποιήσει τον κάτοχο των κειμηλίων που υπήρχαν εκεί μέσα όπως δεκάδες σχέδια, καλούπια και εργαλεία για όλα τα είδη ξύλινων σκαφών τα οποία ανήκαν στον Μιχάλη Χατζηνικολάου ετών 94 έναν από τους τελευταίους καραβομαραγκούς;

Αν αυτός ο άνθρωπος μάθει (του το κρατάνε κρυφό) ότι πετάξατε ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΖΩΗ του στα σκουπίδια πώς νομίζετε ότι θα αισθανθεί;
Πέντε χρόνια γίνονται προσπάθειες να βρεθεί ένας χώρος να στεγαστούν αυτά τα πολύτιμα για την ναυτική ιστορία της Ρόδου αντικείμενα, 7 μήνες τώρα έχετε ενημερωθεί για την ιστορική μνήμη που αντιπροσωπεύουν και την αξία τους και εσείς τα σκορπίσατε σε μια στιγμή. Θέλετε και πολιτισμό ΞΕΦΤΙΛΕΣ!

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

  • Στάθης    23.06.2020 15:44

    Σύμφωνο απολύτως εκεί βρισκόταν μία ιστορία, ποιοί ήταν αυτοί πού ελαφρά την καρδία πήραν μία τέτοια απόφαση???????

  • Poirot    23.06.2020 10:50

    Κάποιο από αυτά τα έξυπνα πουλάκια σίγουρα τσίμπησε ο,τι πολύτιμο υπήρχε.

  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ    23.06.2020 09:48

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΜΑΡΤΙΝΟ!ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΜΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΣΩΝ ΧΡΟΝΩΝ,ΕΝΩ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΚΟΡΗ ΟΦΘΑΛΜΩΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΗΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΩΝ ΡΟΜΑ ΣΤΟ ΚΟΡΑΚΟΝΕΡΟ!!!ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΝΟΣ ΤΙΜΙΟΥ ΚΑΡΑΒΟΜΑΡΑΓΚΟΥ!!Η ΡΟΔΟΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ!ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ Η ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΡΕΦΕΝΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ,ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΛΗΑΤΖΗ ΤΑ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΑΥΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΜΟΥΣΕΙΟ!ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΗΝ ΑΓΝΩΣΤΗ ΛΕΞΗ …ΑΝΘΡΩΠΙΑ!!!

Σχολιασμός άρθρου