• Μέσα στον Ιούνιο η γενική συνέλευση και οι εκλογές

Όπως είχε γράψει η «δσπορ», την Παρασκευή διεξήχθη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Άρη Αρχαγγέλου, προκειμένου οι άνθρωποί του να λάβουν τις αποφάσεις τους για δύο σημαντικά θέματα που απασχολούν τον σύλλογο.
Το πρώτο αφορούσε την συμμετοχή του συλλόγου στην κλήρωση για την ανάδειξη του εκπροσώπου της Δωδεκανήσου στο Κύπελλο Ελλάδας της νέας σεζόν και το δεύτερο την διεξαγωγή γενικής συνέλευσης και εκλογών.
Οι «κιτρινόμαυροι» αποφάσισαν να λάβουν κανονικά μέρος στην κλήρωση του Κυπέλλου, ενώ η Γ.Σ. και οι εκλογές θα διεξαχθούν μέσα στον Ιούνιο, με την ακριβή ημερομηνία να αποφασίζεται στο επόμενο χρονικό διάστημα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Αρχαγγελίτες:
«Το διοικητικό συμβούλιο του Άρη Αρχαγγέλου σε συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε σήμερα (σ.σ. Παρασκευή) στα γραφεία του συλλόγου, αποφάσισε ομόφωνα να λάβει μέρος στην κλήρωση για το Κύπελλο Δωδεκανήσου.
Ακόμα μετά από σκέψη των μελών του οδηγήθηκε στην απόφαση να πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση του συλλόγου με σκοπό τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.
Αυτό θα συμβεί μέσα στον Ιούνιο και σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί μόλις ετοιμαστούν τα προβλεπόμενα που χρειάζονται για τις εκλογές».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ