Τοπικές Ειδήσεις

Κατακυρώθηκε το έργο της νέας γέφυρας στον Μάκκαρη στην «ΙΝΤΡΑΚΑΤ»

Mε απόφαση που έλαβε χθες η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου εγκρίθηκε το πρακτικό της επιτροπής του ηλεκτρονικού διαγωνισμού του έργου κατασκευής της νέας γέφυρας της Εθνικής Οδού Ρόδου – Λίνδου στον ποταμό Μάκκαρη.
Ο διαγωνισμός κατακυρώθηκε στον προσωρινό ανάδοχο οικονομικό φορέα «Ιντρακομ Κατασκευές Ανώνυμη Εταιρεία Τεχνικών Εργων και Μεταλλικών Κατασκευών» με τον διακριτικό τίτλο «ΙΝΤΡΑΚΑΤ» που προσέφερε έκπτωση 3,49% επί των τιμών του τιμολογίου μελέτης και συνολικό ποσό προσφοράς 5.284.430,09 ευρώ χωρίς ΦΠΑ.
Στην ίδια συνεδρίαση εγκρίθηκε και το πρακτικό της επιτροπής διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο «Εξοικονόμηση ενέργειας στο επαρχιακό δίκτυο της νήσου Κω με την προμήθεια και εγκατάσταση φωτιστικών σωμάτων τύπου LED».
Το έργο κατακυρώθηκε στον οικονομικό φορέα «Dasteri Systems Ανώνυμη Εταιρεία Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Προϊόντων» και τον διακριτικό τίτλο «DASTERI SYSTEMS Α.Ε.» με προσφερόμενη τιμή1.140.500 ευρώ χωρίς ΦΠΑ.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου