«Μυστική», άτυπη τηλεδιάσκεψη των ΠΑΕ που συμμετέχουν στην Football League διεξήχθη το βράδυ της Τετάρτης, με θέμα την συνέχιση ή όχι του πρωταθλήματος, λόγω κορωνοϊού φυσικά, όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα Sportstonoto.gr!
Από τις 14 ομάδες της κατηγορίας, το «παρών» έδωσαν οι 12, (φυσικά συμμετείχαν οι σύλλογοι του νησιού μας ΓΑΣ Ιάλυσος και Διαγόρας) καθώς ο Α.Ο. Τρίκαλα και ο Ιωνικός Νικαίας δεν συμμετείχαν, ο Α.Ο.Τ. είχε ενημερώσει από πριν και είπε πως θα συνταχθεί με την πλειοψηφία.
Ομόφωνα λοιπόν και οι 12 ΠΑΕ της Football League αποφάσισαν να πουν «όχι» στην συνέχιση του πρωταθλήματος, απομένουν τρεις αγωνιστικές μέχρι το τέλος, καθώς, ειδικά για το επίπεδο και τα λίγα, μικρά, πενιχρά μέσα που έχουν στην διάθεσή τους, οι σύλλογοι αυτής της κατηγορίας, ο κίνδυνος ομαδικής μόλυνσης από τον κορωνοϊό είναι πολύ μεγάλος.
Μάλιστα, το πρωί της Πέμπτης αναμενόταν να συνταχθεί και σχετικό υπόμνημα, το οποίο οι εκπρόσωποί των ομάδων θα το καταθέσουν στην τηλεδιάσκεψη της Ένωσης Super League 2 και Football League, της ίδιας ημέρας – με τον… ισχυρό άνδρας του ΓΑΣ Ιάλυσος Μιχάλη Χατζηνικήτα επικεφαλής – υπό τον πρόεδρό της φυσικά, Λεωνίδα Λεουτσάκο.
Να σημειώσουμε ότι την διεξαγωγή της τηλεδιάσκεψης των 12 ΠΑΕ της Football League επιβεβαίωσε στην «δσπορ» ο Μιχάλης Χατζηνικήτας, αποκαλύπτοντας ότι όλες οι ομάδες έχουν ως προτεραιότητα την δημόσια υγεία.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ