Τοπικές Ειδήσεις

«Ζωτικής σημασίας έργο η κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου στον Αρχάγγελο της Ρόδου»

Στη Βουλή φέρνουν το ζήτημα της κατασκευής κλειστού γηπέδου μπάσκετ σε χωροθετημένη και αδειοδοτημένη έκταση 148 στρεμμάτων στην περιοχή της Λειβάδας Αρχαγγέλου, η Βουλευτής Β΄ Αθηνών και Αν. Τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού ΝΔ, κα. Άννα Καραμανλή και ο Βουλευτής Δωδεκανήσου και Τομεάρχης Τουρισμού ΝΔ, κ. Μάνος Κόνσολας.

Οι Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι κατέθεσαν ως αναφορά στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, την επιστολή του Α.Σ. Καλαθοσφαίρισης Αρχάγγελου Ρόδου, επισημαίνουν ότι, από τη στιγμή που υπάρχει εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ταυτόχρονα μία έκταση χωροθετημένη, θα πρέπει να γίνει μελέτη από τις τεχνικές υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ή του Δήμου αντί να επιλεγεί η οποιαδήποτε άλλη χρονοβόρα διαδικασία.

Οι Βουλευτές σε δήλωσή τους επισημαίνουν:

«Είναι πολύ σημαντικό να δημιουργηθεί ένα κλειστό γυμναστήριο που να καλύπτει τις ανάγκες της δημοτικής ενότητας Αρχαγγέλου, αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Νότιας Ρόδου.

Από τη στιγμή που υπάρχει δέσμευση της Περιφέρειας για τη χρηματοδότηση του έργου, αλλά και χωροθετημένη έκταση στην οποία θα δημιουργηθεί το κλειστό γήπεδο, θα πρέπει να επιλεγεί ο πιο σύντομος δρόμος για την κατασκευή του έργου. Και ο πιο σύντομος δρόμος είναι η εκπόνηση της μελέτης».

Επισυνάπτεται η αναφορά των Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου