Σκληρή κριτική στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, αλλά και τον Αλέξη Τσίπρα, άσκησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σχετικά με την χθεσινή αήθη επίθεση του κ. Πολάκη στον υποψήφιο ευρωβουλευτή της Ν.Δ., Στέλιο Κυμπουρόπουλο.
«Νόμιζα ότι και η αθλιότητα έχει όρια. Έκανα λάθος. Ντροπή κ. Τσίπρα που κρατάτε τον φαύλο Πολάκη στην κυβέρνησή σας», αναφέρει σε tweet του ο κ. Μητσοτάκης.
«Αν διεκδικούσες ίσες ευκαιρίες, κύριε Κυμπουρόπουλε, να έβαζες χαρτιά για να προσληφθείς επιμελητής Β’ στο ΕΣΥ με κρίση από συμβούλιο, όπως οι άλλοι γιατροί, και όχι έτσι :(όπως δικαιούσουν ως ΑΜΕΑ). Ντροπή και κρίμα να λες αυτά που λες!».
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης
Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

.gif)















