«Ενόψει των επερχόμενων Εσωκομματικών Εκλογών του Κόμματος με ημερομηνία διεξαγωγής τους την 13η Μαΐου 2018, ενημερώνονται τα μέλη του Κόμματος ότι, προκειμένου να ασκήσουν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι, οφείλουν με βάση το Καταστατικό του Κόμματος και τον Κανονισμό Πανελλαδικής Οργάνωσης, να καταβάλουν την καθορισμένη ετήσια οικονομική συνδρομή  των 12€ για το έτος 2018.

Σε αντίθετη περίπτωση αποκλείονται από το δικαίωμά τους να συμμετάσχουν στη διαδικασία εκλογής των Οργάνων της Πανελλαδικής Οργάνωσης, είτε ως εκλογείς είτε ως υποψήφιοι για οποιοδήποτε αξίωμα ή θέση. Ειδικότερα, διευκρινίζονται τα εξής:

  1. Όσα μέλη του Κόμματος έχουν καταβάλει ήδη την οικονομική συνδρομή του έτους 2018 και έχουν λάβει την κάρτα μέλους, έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι.
  1. Όσοι δεν έχουν καταβάλει την οικονομική συνδρομή του έτους 2018 και δεν έχουν λάβει την κάρτα μέλους για το τρέχον έτος, προκειμένου να ασκήσουν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι στις επερχόμενες εκλογές του Κόμματος, δύνανται να υποβάλουν αίτηση για την κάρτα μέλους  έως τις 04.05.2018, εφόσον εξοφλήσουν το ποσό της οικονομικής συνδρομής μόνο ηλεκτρονικά πλέον , με την υποβολή της αίτησής τους.

Έκδοση κάρτας μέλους

  • Ηλεκτρονικά, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του κόμματος: www.nd.gr, συμπληρώνοντας τη φόρμα παραγγελίας ή αντίστοιχα τη φόρμα ανανέωσης της κάρτας μέλους.

Θα θέλαμε να σας διευκρινίσουμε πως όταν πρόκειται για ανανέωση κάρτας μέλους, δεν παραλαμβάνετε νέα κάρτα..

Έναρξη προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων στις  25/4/2018  και  λήξει στις 27/4/2018  και  ώρα 19:00.

Οι  αιτήσεις θα υποβάλλονται  στην  αρμόδια  επιτροπή της ΝΕΦΕ στα  γραφεία της ΝΟΔΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ   ( Νέα Μαρίνα   – πάνω από την καφετέρια  OPUS)  και  ώρες από  17:00  έως  22:00.

 

Για   τη ΝΕΦΕ   ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΤΑΚΗΣ   ΜΙΧΑΗΛΟΥ

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ