Πολιτιστικά

Παρουσίαση βιβλίου την Παρασκευή 25 Απριλίου

Η ομάδα φίλων βιβλίου “ΒΟΟΚ ΙΝ”, το βιβλιοπωλείο “Το Δέντρο” και οι εκδόσεις “Ψυχογιός” σας προσκαλούν σε μια αισιόδοξη πνευματική πτήση, κόντρα στη συναισθηματική πτώση των καιρών μας.

Την Παρασκευή 25 Απριλίου, στις 8 το βράδυ, ο γνωστός στο ροδιακό κοινό συγγραφέας, Γιάννης Καλπούζος, θα βρίσκεται στο βιβλιοπωλείο “Το Δέντρο”, όπου θα παρουσιάσει το τελευταίο του βιβλίο “Ό,τι αγαπώ είναι δικό σου”.

Το βιβλίο είναι μια λογοτεχνική διαδρομή στις δεκαετίες 1960-1990 και στις πολλές «Ελλάδες», σε παράλληλη πορεία μ’ έναν απόλυτο αλλά ταραχώδη έρωτα.

Ο Γιάννης Καλπούζος γεννήθηκε στο χωριό Μελάτες της Άρτας το 1960. Έχει γράψει ποιητικές συλλογές, 70 στίχους τραγουδιών, διηγήματα και μυθιστορήματα.

Με την ποιητική συλλογή Έρωτας νυν και αεί ήταν υποψήφιος στη βραχεία λίστα για το Κρατικό Βραβείο Ποίησης 2008, ενώ το 2009 τιμήθηκε με το Βραβείο Αναγνωστών του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου (Ε.ΚΕ.ΒΙ.) για το μυθιστόρημά του Ιμαρέτ.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου