ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ρόδος : Ψάχνει για αντίδραση και μία κρυφή ελπίδα

Παύλος Nτοκόουπιλ 1 λεπτό ανάγνωση
Ρόδος

Παρότι η ήττα από την ΑΕΡΑ ψαλί­δισε στο ελά­χι­στο τις ελπίδες της να κόψει πρώτη το νήμα στον 3ο όμιλο του πρω­τα­θλή­μα­τος της Γ’ Εθνικής κατη­γο­ρίας, η Ρόδος είναι απο­φα­σι­σμένη να διεκ­δι­κή­σει μέχρι τέλους τις όποιες πιθα­νό­τη­τές της, αρχής γενο­μέ­νης από το σημε­ρινό εντός έδρας παι­χνίδι της 27ης αγω­νι­στι­κής με αντί­παλο τον Αστέρα Βάρης (ξεκι­νάει στις 3 το από­γευμα).

Τα «ελάφια» ψάχνουν για αντί­δραση, με τον προ­πο­νητή Νίκο Κουρ­μπανά να υπο­λο­γί­ζει ξανά στις υπη­ρε­σίες του Γιώργου Μπαρ­μπα­ρούση που εξέτισε την ποινή του, ενώ για άλλη μία φορά συμπε­ριέ­λαβε στην απο­στολή δύο νεαρούς της Κ16, τους Αλέ­ξαν­δρο Αλι­μερ­κάι και Γιάννη Καρα­σάββα.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.