Τοπικές Ειδήσεις

Λέρος: Προώθηση σημαντικών θεμάτων του νησιού σε σύσκεψη με τον Πρόεδρο του ΤΕΕ Δωδεκανήσου

Το Γραφείο Δημάρχου επισκέφθηκε ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Δωδεκανήσου κ. Αντώνιος Γιαννικουρής συνοδευόμενος από τον μηχανικό κ. Νικήτα Ζαχαρία. Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Καστής και ο Προϊστάμενος του Τμήματος Πολεοδομίας κ. Γεώργιος Φιλιππίδης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που έγινε σε ιδιαίτερο φιλικό κλίμα συζητήθηκαν θέματα που αφορούν:

1.Δασικούς χάρτες

2.Ιταλικό Ελληνικό Κτηματολόγιο

3. Πορεία του Νέου Χωροταξικού

4.Μελέτη ανακατασκευής κτιρίου ΑΤ

Ο Πρόεδρος του ΤΕΕ αφού άκουσε με προσοχή τα ανωτέρω θέματα, τόνισε ότι το Τεχνικό Επιμελητήριο Δωδεκανήσου είναι αρωγός και συμπαραστάτης της Δημοτικής Αρχής Λέρου στα θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του και ως εκ τούτου θα μεριμνήσει για την προώθηση των θεμάτων που τέθηκαν στην σύσκεψη.

 

Ο κ. Δήμαρχος αφού τον ευχαρίστησε που στηρίζει πάντα την Δημοτική Αρχή του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του τονίζοντας ότι μέσα από την σωστή συνεργασία θα πετύχουμε περισσότερα για το νησί μας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου