Αθλητικά

Θα δημιουργηθεί Τ.Ε. στην τοξοβολία!

Στην δημιουργία μιας Τοπικής Επιτροπής Τοξοβολίας στη Δωδεκάνησο θα προχωρήσει η Ελληνική Ομοσπονδία! Είναι κάτι που αποκάλυψε με δηλώσεις ο διευθυντής του Ροδιακού Οργανισμού Αγώνων Νήσων Τάκης Μιχαηλίδης. Συγκεκριμένα τόνισε:
«Η Ελληνική Ομοσπονδία, εκτιμώντας και αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες και την υποδομή που έχουμε στο νησί μας που είναι κληρονομιά βέβαια των Island Games, έχει αποφασίσει να δημιουργήσει μια Τοπική Επιτροπή. Έτσι θα βοηθηθεί η ανάπτυξη του αθλήματος εδώ θα είναι εφικτό να γίνονται τοπικοί αγώνες αναγνωρισμένοι. Μάλιστα έχω την τιμή να αναλάβω την προεδρία της συγκεκριμένης Επιτροπής. Ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί αλλά θα τελειώσει σύντομα»
Ο κ. Μιχαηλίδης αναφέρθηκε και στον χώρο που υπάρχει στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα» και που προορίζεται για να χρησιμοποιηθεί και πάλι από τους τοξοβόλους:
«Οι εργασίες δυστυχώς έχουν σταματήσει λόγω της κακοκαιρίας και των μεγάλων βροχοπτώσεων. Ελπίζω σύντομα και εφόσον γίνουν και οι κατάλληλες μετρήσεις ούτως ώστε ο χώρος αποκτήσει τις σωστές κλήσεις, να συνεχιστούν. Για την ιστορία να πω ότι ο χώρος αυτός αυτό είναι καθορισμένος ως γήπεδο τοξοβολίας από το 2003. Δυστυχώς μετά την ανακαίνιση του Σταδίου του Διαγόρα το 2009, το χώμα που αφαιρέθηκε από το κεντρικό ποδοσφαιρικό γήπεδο, απλώς στοιβάχτηκε στον χώρο της τοξοβολίας αντί να στρωθεί άμεσα. Οι εργασίες δεν έγιναν όπως έπρεπε με αποτέλεσμα μέχρι και σήμερα η τοξοβολία να στερείται ενός σημαντικού αγωνιστικού χώρου με τραγικές συνέπειες για το άθλημα. Όλοι οι σύλλογοι της Ρόδου έχουν κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να διορθωθεί αυτό το λάθος. Απλά έως τώρα δεν υπήρξε ανταπόκριση. Τελευταίος σύλλογος που προέβη σε κάποιες ενέργειες ήταν ο Ωρίων και μετά από συνολικές ενέργειες διευθετήθηκε το θέμα. Δυστυχώς δυσκολευόμαστε ακόμα για τα αυτονόητα. Γι’ αυτό εξάλλου βούλιαξε όλη η χώρα. Κανένας δεν μπορεί να καταλάβει το σημαντικό θέμα να στερείται ένα άθλημα τον χώρο του».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου