ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σύλληψη 43χρονου κτηνοτρόφου με «φόλες»

Δαμιανός Αθανασίου 1 λεπτό ανάγνωση
Χειροπέδες

Δι­κο­γρα­φία αυ­τό­φω­ρης δια­δι­κα­σί­ας εις βάρος ενός 43χρο­νου κτη­νο­τρό­φου σχη­μά­τι­σαν χθες στε­λέ­χη της δα­σο­φυ­λα­κής γιατί μετά από κα­ταγ­γε­λία δι­κη­γό­ρου βρέ­θη­καν στην κα­το­χή του 10 δη­λη­τη­ρια­σμέ­να δο­λώ­μα­τα («φόλες»).

Το Σάβ­βα­το συ­γκε­κρι­μέ­να ο δι­κη­γό­ρος, που κυ­νη­γού­σε στην πε­ριο­χή «Χιώ­τες» των Απολ­λώ­νων βρήκε το σκυλί του δη­λη­τη­ρια­σμέ­νο.

Οι υπο­ψί­ες του στρά­φη­καν στον συ­γκε­κρι­μέ­νο κτη­νο­τρό­φο τον οποίο και κα­τήγ­γει­λε στην Διεύ­θυν­ση Δασών Δω­δε­κα­νή­σου.

Αν­δρες της δα­σο­φυ­λα­κής επι­λή­φθη­καν της έρευ­νας και δια­πί­στω­σαν ότι ο 43χρο­νος κα­τεί­χε την ως άνω πο­σό­τη­τα δη­λη­τη­ρια­σμέ­νων δο­λω­μά­των, ενώ βρή­καν και δύο νεκρά γε­ρά­κια.

Ο ιδιος φέ­ρε­ται να ομο­λό­γη­σε ότι είχε βάλει δο­λώ­μα­τα και υπο­στή­ρι­ξε ότι το έκανε διότι τα ζώα του δέ­χο­νται επι­θέ­σεις από αλε­πού­δες.

Ο δι­κη­γό­ρος πρό­κει­ται να υπο­βά­λει σή­με­ρα μή­νυ­ση εις βάρος του, ενώ η υπό­θε­ση θα εκ­δι­κα­στεί ενώ­πιον του Αυ­το­φώ­ρου.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.