Σε κορυφαίες θέσεις παγκοσμίως και στην Ευρώπη ανέδειξαν οι χρήστες της TripAdvisor, τα ελληνικά ξενοδοχεία σε όλες τις κατηγορίες των Travellers’ Choice Awards για το 2018. Μάλιστα, από τα ελληνικά ξενοδοχεία που διακρίθηκαν στα «Όσκαρ» του παγκόσμιου Τουρισμού, 9 ξενοδοχεία ξεχώρισαν και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σε επίπεδο χώρας, πάλι, στα 25 κορυφαία ελληνικά ξενοδοχεία, στην πρώτη θέση συναντάται το ξενοδοχείο Μαριάννα, στο Ναύπλιο, στη δεύτερη το Canaves Oia Suites, στην Οία της Σαντορίνης και στην τρίτη το Lindos Blu, στη Λίνδο της Ρόδου. Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν το ξενοδοχείο Αχτίς, στην Άφυτο και το Amathus Elite Suites, στη Ρόδο.

Στα 25 καλύτερα μικρά ξενοδοχεία στον κόσμο διακρίθηκαν στην έκτη θέση τα Ενοικιαζόμενα Διαμερίσματα Αναστάσης, στο Ημεροβίγλι, ενώ στα 15 καλύτερα ξενοδοχεία πολυτελείας στον κόσμο, συναντάται το Andronis Luxury Suites, στην Οία, στην 20ή θέση.
Επίσης, στα 25 ξενοδοχεία στον κόσμο με το καλύτερο συνδυασμό Ποιότητας/Τιμής, στην 8η θέση βρίσκεται το Lithos by Spyros & Flora, στον Άγιο Ιωάννη, στο Πήλιο και σττα 25 ξενοδοχεία στον κόσμο με τις καλύτερες Υπηρεσίες, στην 3η θέση βρίσκεται το Ξενοδοχείο Αχτίς, στην Άφυτο και στη 14η το Rocabella Mykonos Art Hotel & SPA, στον Άγιο Στέφανου Μυκόνου.
Ακόμη, στα 25 καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο για Ρομαντικές Αποδράσεις, στην 4η θέση βρίσκονται τα Ενοικιαζόμενα Διαμερίσματα Αναστάσης και στην 11η το Tania Milos, στην Πολλώνια.
Στα 25 καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο για οικογένειες, στην 11η θέση βρίσκεται το Sani Club, στη Σάνη Χαλκιδικής, ενώ στα 25 καλύτερα all inclusive ξενοδοχεία στον κόσμο, στην 1η θέση βρίσκεται το Ikos Olivia και στην 3η το Ikos Oceania, στη Χαλκιδική.
Τα 25 κορυφαία ξενοδοχεία — Ελλάδα

.Διαβάστε περισσότερα στο money-tourism.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ