Ρεπορτάζ

Καταθέτει σήμερα στον Πταισματοδίκη ο καταγγελλόμενος για σεξουαλικά εγκλήματα μαιευτήρας – γυναικολόγος

Για σήμερα μετατέθηκε χθες η λήψη των έγγραφων εξηγήσεων επί 12 μηνύσεων που έχουν ενσωματωθεί σε μια δικογραφία (υφίστανται άλλες δύο με 5 και 3 μηνύσεις) του καταγγελλόμενου για σεξουαλικά εγκλήματα γυναικολόγου – μαιευτήρα.
Πιο συγκεκριμένα, σήμερα ο καταγγελλόμενος θα εγχειρήσει νέο υπόμνημα εξηγήσεων και για τις 12 μηνύσεις που υπολείπονται και που έχουν συσχετιστεί σε μια δικογραφία.
Πιθανολογείται ότι και οι τρεις δικογραφίες με πράξη της αρμόδιας εισαγγελέως θα συνενωθούν λόγω συνάφειας σε μια με την διαβίβασή τους προς αξιολόγηση.
Ο καταγγελλόμενος, όπως έγραψε η «δημοκρατική», υπήρξε φειδωλός σε απαντήσεις – εξηγήσεις για τα όσα καταγγέλλουν εις βάρος του γυναίκες που δηλώνουν θύματα σεξουαλικών εγκλημάτων.
Πιο συγκεκριμένα αρνήθηκε κατηγορηματικά τα όσα του αποδίδονται από τις φερόμενες ως θύματα, δήλωσε ότι δεν τις θυμάται καν αφήνοντας σαφώς να εννοηθεί ότι τα όσα εξιστορούνται αποτελούν αποκυήματα της φαντασίας τους, επιφυλασσόμενος μάλιστα να τις καταμηνύσει.

Οι συνήγοροι υπεράσπισής του, κ.κ. Μανώλης Κουτσούκος και Κώστας Αβδελής αναμένουν την εξέλιξη της υπόθεσης μετά την αξιολόγηση των μηνύσεων από την Εισαγγελέα για να τοποθετηθούν αναλυτικά επί των όσων αποδίδονται στον εντολέα τους.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου