Δεν έχουμε ουσιαστικά υπουργό Εξωτερικών και ο Καμμένος λέει ο,τι θέλει, εκτίμησε ο πρόεδρος της ΝΔ συνομιλώντας με δημοσιογράφους και τόνισε ότι η κυβέρνηση πρέπει να φύγει πριν έρθει η συμφωνία των Πρεσπών

Σε Σκοπιανό και ελληνοτουρκικά αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης στο καθιερωμένο χριστουγεννιάτικη τραπεζι με τους διαπιστευμένους συντάκτες.

“Επί της ουσίας δεν έχουμε υπουργό Εξωτερικών και υπουργός Αμυνας είναι ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος μπροστά στο πολιτικό του τέλος δεν διστάζει πλέον να λέει ο,τι θέλει”, σημείωσε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στα ελληνοτουρκικά.

Ως προς το Σκοπιανό δήλωσε: “Σημασία είναι να φύγει αυτή η κυβέρνηση το ταχύτερο δυνατόν και μακάρι αυτό να συμβεί πριν από την συμφωνία των Πρεσπών προκειμένου οι πολίτες να αποφασίσουν για το εθνικό θέμα”.

Σχολίασε επίσης ότι: “Αν φύγει ο κ. Καμμένος από την κυβέρνηση δεν βλέπω πως μπορεί ο κ. Τσίπρας να συνεχίσει να κυβερνά, έχοντας χάσει επί της ουσίας τη δεδηλωμένη. Γι’ αυτό βλέπω ως απώτατο όριο εκλογών τον Μάιο”.

Ο πρόεδρος της ΝΔ είπε επίσης ότι: “Αλλαγές θα γίνουν με τη νέα χρονιά και στο κόμμα. Γραμματείς θα αποχωρήσουν από τις θέσεις τους για να κατέβουν στις εκλογές. Θα γίνουν κι άλλες αλλαγές στον κομματικό μηχανισμό ενόψει της προεκλογικής μάχης”.

πηγή news247.gr

Βίκυ Σαμαρά

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ