Αθλητικά

Σύλλογος Βετεράνων Ρόδου- Διαγόρα: Τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου

Το απόγευμα της Δευτέρας διενεργήθηκαν, στα γραφεία της ΕΠΣΔ, οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ρόδου- Διαγόρα.
Η διαδικασία κύλισε χωρίς κανέναν απολύτως πρόβλημα, υπό την επίβλεψη του δικηγόρου Δημήτρη Καραγιώργου, με την «δσπορ» να παρουσιάζει τα πρόσωπα που εκλέχθηκαν τα οποία είναι τα ακόλουθα:
Χρήστος Καλαϊτζίδη, Λευτέρης Μαυρουδής, Ανδρέας Τσακμακίδη, Μιχάλης Γιαννουκάς, Γιάννης Κρητικός, Ανδρέας Φαλτσέτας, Γιώργος Σιφωνιός και Γιώργος Δουρδουνάς. Ισοψήφησαν στην 9η θέση, ο Μέντος Ζωάννου, ο Γαβριήλ Γιακουμάκης και ο Γιάννης Φλεβάρης.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα συνεδριάσουν τα πρόσωπα που εκλέχθηκαν, προκειμένου να συγκροτηθεί σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο. Να σημειώσουμε ότι το Δ.Σ. του Συλλόγου είναι εννεαμελές και κατά την συνεδρίαση θα γίνει κλήρωση μεταξύ των τριών που ισοψήφησαν για να συμπληρωθεί η σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου.
Για την Εξελεγκτική Επιτροπή, τακτικά μέλη αναδείχθηκαν ο Χρήστος Κοτσομύτης, ο Γιάννης Μαλιάκας και ο Θεόδωρος Αντώνογλου, ενώ αναπληρωματικά μέλη θα είναι ο Τζάκ Γαβαλάς και ο Γιάννης Καβουκλής.
Τέλος, στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ρόδου- Διαγόρα, αναφέρονται τα εξής:
«Με απόλυτη επιτυχία και με παρουσία πάνω από σαράντα μέλη (ρεκόρ μελών) έλαβαν χώρα τη Δευτέρα οι εκλογές του συλλόγου μας στην αίθουσα της ΕΠΣΔ. Να ευχαριστήσουμε το επίτιμο μέλος μας δικηγόρο Δημήτρη Καραγιώργο που για άλλη μια φορά – αφιλοκερδώς-η συνδρομή του στη διαδικασία ήταν άριστη. Επίσης να ευχαριστήσουμε και την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου για την παραχώρηση της αίθουσας στα γραφεία της στο Κορακόνερο».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου