Αθλητικά

Α.Σ. Ιππόκαμπος: «Πρότυπο για τους μικρούς κολυμβητές της Ρόδου ο Χαράλαμπος Ταϊγανίδης»

Ο εκ των συνδιοργανωτών και υποστηρικτών του τάματος του Χαράλαμπου Ταϊγανίδη, ο Αθλητικός Σύλλογος Κολυμβητών Ανοιχτής Θαλάσσης Ρόδου Ιππόκαμπος, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση, αναφέροντας τα εξής:
«Πρότυπο για τους μικρούς κολυμβητές της Ρόδου ο Χαράλαμπος Ταϊγανίδης.
Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ‘’Το κολυμβητικό Τάμα του χρυσού Παραολυμπιονίκη Χαράλαμπου Ταϊγανίδη», την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου του 2022.
Ο Αθλητικός Σύλλογος Κολυμβητών Ανοιχτής Θαλάσσης Ρόδου Ιππόκαμπος, υπήρξε συνδιοργανωτής με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το Εμπορικό Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Νοτίου Αιγαίου.
Ο Σύλλογος Κολυμβητών Ανοιχτής Θαλάσσης Ιππόκαμπος άμεσα ανταποκρίθηκε για να στηρίξει το εγχείρημα αφού έγινε αντιληπτό πόσο σημαντικό είναι για τον τόπο μας, αλλά και για το άθλημα της κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης με πλούσιες εμπειρίες που αποκομίζουν οι νεαροί κολυμβητές του νησιού μας από τους συλλόγους Rhodes Penguins αλλά και του Ροδίων Άθλησις.
Την ημέρα του εγχειρήματος, πλήθος κόσμου και ιδιαίτερα παιδιών κατέκλυσαν από πολύ νωρίς το πρωί το σημείο εκκίνησης, περιμένοντας με αγωνία να στηρίξουν και να ενθαρρύνουν τον Παραολυμπιονίκη, μαζί με τους γονείς τους καμαρώνοντας και χειροκροτώντας τον αναγνωρισμένο και ακούραστο αθλητή Χαράλαμπο Ταϊγανίδη.
Συγκινητικές οι στιγμές που ζήσαμε και ακόμη πιο συγκινητική η ανάγνωση μιας αδιάλειπτης συνέχειας για την άθληση της κολύμβησης στη Ρόδο που παρουσιάζει μεγάλη άνθηση παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε με την σημαντικότερη αυτή της έλλειψης δημοτικού κολυμβητηρίου.
Τις επόμενες μέρες του κολυμβητικού Τάματος ο αθλητής Χαράλαμπος Ταϊγανίδης επισκέφθηκε τις κολυμβητικές εγκαταστάσεις του νησιού μας και μοίρασε αυτόγραφα στους αθλητές.
Τα οφέλη που αποκόμισαν είναι να πιστέψουν ότι με τη δύναμη της θέλησης μπορείς να υπερβείς το εαυτό σου και να κατακτήσεις τους στόχους σου αφού τίποτα δεν φαντάζει ακατόρθωτο.
Το κολυμβητικό Τάμα και η παγκόσμια πρωτιά που επιτεύχθηκε πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της προβολής και οικονομικής ενίσχυσης του συλλόγου ‘’Σκύλων Οδηγών Ελλάδας’’.
Η θάλασσα του Αιγαίου μπαίνει στον παγκόσμιο χάρτη της κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης για να αγκαλιάσει και άλλες ανάλογες διοργανώσεις στο μέλλον.
Το Δ.Σ. του Α.Σ. Ιππόκαμπος Κολυμβητές Ανοιχτής Θαλάσσης είναι ιδιαίτερα υπερήφανο για το ότι είμαστε κομμάτι αυτού του εγχειρήματος με παγκόσμια απήχηση, που πέρασε στην ιστορία και το οποίο αποτελεί και έναυσμα για την κολυμβητική συνέχεια τόσο στο Αιγαίο όσο και σε άλλες θάλασσες της Ελληνικής Επικράτειας.
Ευχαριστούμε τους συνδιοργανωτές του εγχειρήματος και τον πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής αντιπεριφερειάρχη Κάλλιστο Διακογεωργίου για την άψογη συνεργασία».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου