Το Ξενοδοχείο Atrium Platinum Luxury Resort Hotel & Spa βραβεύθηκε στην ετήσια εκδήλωση της TUI, που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο στα πλαίσια της έκθεσης WTM.

Το βραβείο απονεμήθηκε από την TUINordic στα 10 δημοφιλέστερα ξενοδοχεία του προγράμματος τους μεταξύ των οποίων και το AtriumPlatinum.

Το βραβείο παρέλαβε ο Γενικός Διευθυντής του ξενοδοχείου, κος.Γεώργιος Ματσίγκος.

Η TUI είναι από τους μεγαλύτερους τουριστικούς οργανισμούς με τους οποίους τα Ξενοδοχεία AtriumHotels έχουν πολυετή συνεργασία.

Από το 2011 που άνοιξε το Ξενοδοχείο, έχει βραβευθεί από σειρά συνεργατών του όπως TUIUK, Jet 2 Holidays, TEZ Tours, Biblioglobus,Trivago, Booking.com, Hotels.com, Holidaycheck, TripadvisorTravelers’ Choice και Zoover, συγκεντρώνοντας συνολικά δεκάδες βραβεία.

Το Atrium Platinum ανήκει στον όμιλο Atrium Hotels – LuxuryResortsCollection, ιδιοκτησίας κκ.Χατζηκωνσταντίνου και Κωνσταντίνιδη που έχουν και τα ξενοδοχεία Atrium Palace ThalassoSpa Resort & Villas και Atrium Prestige Thalasso Spa Resort & Villas, τα οποία βραβεύθηκαν πρόσφατα το μεν Atrium Palaceως Leading AllInclusive Resort στην Ελλάδα από τα World Travel Awards και τοAtrium Prestige για το Sunny Heart Silver από τον Thomas Cook. Τα ξενοδοχεία βραβεύονται επί σειρά ετών από πολλούς Tour Operators και διεθνείς οργανισμούς.

Τα Atrium Hotelsπάντα στοχεύουν στην ποιότητα και την πλήρη ικανοποίηση των απαιτήσεων και προσδοκιών των πελατών τους με ευγένεια, χαμόγελο και φιλοξενία από το άριστο προσωπικό που διαθέτει, εκπαιδεύοντας το συνέχεια και προσφέροντας κάτι διαφορετικό.

 

 

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ