Μια ενδιαφέρουσα θεματική συνάντηση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18/11 στην αίθουσα Καλλιπάτειρα του «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» με θέμα την Αθλητική Παιδεία και κεντρικό ομιλητή τον κ. Άκη Ζήκο.

Ο κ.Ζήκος, ως διευθυντής αθλητικού τομέα των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων Νέα Γενιά Ζηρίδη, αποδέχτηκε την πρόταση του διευθυντή του αθλητικού κέντρου κ.Τριχιά, να ταξιδέψει στη Ρόδο, να επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις και να πραγματοποιήσει μια συζήτηση με γονείς, παράγοντες αλλά και αθλητές.

Στην συνάντηση του Σαββάτου, έδωσαν το παρόν εκπρόσωποι αρκετών σωματείων πολλών αθλημάτων όπως ποδόσφαιρο,μπάσκετ,βόλεϊ,κολύμβηση,ρυθμική γυμναστική, τοξοβολία,αθλητές των μικτών ομάδων μαζί με τον κ. Αδαμάκη,ο προπονητής ποδοσφαίρου και συγγραφέας κ.Τερζής,εκπρόσωποι Τύπου  και τέλος προπονητές, αθλητές και γονείς του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις.

Έγινε ένας εξαιρετικός διάλογος ανάμεσα στους παρευρισκόμενους και τον κ. Ζήκο, με θέματα συζήτησης, ως επί το πλείστον, τη στάση των γονέων απέναντι στους μικρούς αθλητές και τις προτεραιότητές τους, τους τρόπους αντιμετώπισης ακραίων συμπεριφορών, καθώς επίσης και αρκετές ερωτήσεις για το πρότυπο πρόγραμμα αθλητικών υποτροφιών που πραγματοποιεί ο ίδιος στα εκπαιδευτήρια Ζηρίδη σε συνεργασία με την ΑΕΚ.

Κατά την παραμονή του στη Ρόδο ο κ. Ζηκος πραγματοποίησε συνάντηση και με τον γενικό διευθυντή των εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», κ. Κυριακούλη στην οποία παρουσιάστηκε το συγκεκριμένο πρόγραμμα και συζητήθηκαν ακόμα και τρόποι υλοποίησης του στη Ρόδο.

Η διεύθυνση του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις θα ήθελε να ευχαριστήσει όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους στη συνάντηση,τη διεύθυνση του ξενοδοχείου Plaza για την φιλοξενία και τέλος τον κ. Ζήκο για τη υλοποίηση αυτής της ενδιαφέρουσας θεματικής συνάντησης. Το ραντεβού ανανεώθηκε για τον Ιανουάριο, αυτή τη φορά στη Αθήνα, όπου έγινε πρόσκληση στον κ.Τριχιά να επισκεφθεί τις αντίστοιχες εγκαταστάσεις των εκπαιδευτηρίων Ζηρίδη αλλά και το προπονητικό κέντρο των ακαδημιών της ΑΕΚ.

 

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ