ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Αστυνομία
Την 20-11-2016 πρώτες πρωινές ώρες συνε­λή­φθη στην Ιαλυσό της Ρόδου, από αστυ­νο­μι­κούς του Αστυ­νο­μι­κού Τμή­μα­τος Ιαλυσού, 31χρονος ημε­δα­πός γιατί κατείχε -11- ναρ­κω­τικά χάπια, μικρο­πο­σό­τη­τες ακα­τέρ­γα­στης κάν­να­βης, κρυ­σταλ­λι­κής μεθαμ­φε­τα­μί­νης και ηρωίνης. Ναρ­κω­τικά χάπια και ναρ­κω­τι­κές ουσίες κατα­σχέ­θη­καν.
 

Την 19 και 20-11-2016 συνε­λή­φθη­σαν στη Δημο­τική Ενότητα Αρχαγ­γέ­λου, από αστυ­νο­μι­κούς του Αστυ­νο­μι­κού Τμή­μα­τος Αρχαγ­γέ­λου, τρείς ημε­δα­ποί ηλικίας 25, 33 και 51 ετών γιατί λει­τουρ­γού­σαν, κατά περί­πτωση, κατα­στή­ματα υγειο­νο­μι­κού ενδια­φέ­ρο­ντος χωρίς άδεια της αρμό­διας αρχής.

Την 21-11-2016 το πρωί επί της οδού Θ. Σοφούλη στην πόλη της Ρόδου, δίκυκλη μοτο­σι­κλέτα οδη­γού­μενη από 31χρονο υπήκοο Αλβα­νίας παρέ­συρε 81χρονη ημεδαπή πεζή, με απο­τέ­λε­σμα το θανά­σιμο τραυ­μα­τι­σμό της ηλι­κιω­μέ­νης. Τα ακριβή αίτια και οι συν­θή­κες του τρο­χαίου δυστυ­χή­μα­τος ερευ­νώ­νται από το Τμήμα Τρο­χαίας Ρόδου.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.