Ειδήσεις

Προχωρούν οι εργασίες στην νέα μαρίνα Ρόδου -Προβλέπεται να λειτουργήσει μέσα στο πρώτο δίμηνο του 2015

Προχωρούν με πιο γρήγορους ρυθμούς οι εργασίες για την κατασκευή της νέας μαρίνας Ρόδου.
Αν δεν παρουσιαστούν άλλα εμπόδια η μαρίνα θα είναι έτοιμη να λειτουργήσει μέσα στο έτος 2015.
Πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα έργα υποδομής που θα δώσει  στη Ρόδο ένα σοβαρό πλεονέκτημα στον τομέα του θαλάσσιου τουρισμού.
Έχουν ολοκληρωθεί σχεδόν οι εργασίες κατασκευής των λιμενικών υποδομών της νέας μαρίνας. Στο τελικό στάδιο έχουν μπει οι παρεμβάσεις και για την ολοκλήρωση των αναγκαίων κτηριακών εγκαταστάσεων .
«Οι υπεύθυνοι της εταιρείας «Μαρίνες Ρόδου ΑΕ» μας έχουν ενημερώσει πως οι εργασίες για την κατασκευή της νέας μαρίνας θα ολοκληρωθούν πολύ σύντομα. Υπολογίζουν πως η υποδομή θα είναι έτοιμη μέσα στο πρώτο δίμηνο του 2015», δήλωσε στη «δ» ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νότιας Δωδεκανήσου κ. Μιχάλης Χριστοδούλου.
Βούληση του δημάρχου Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκου είναι να ολοκληρωθούν σωστά όλες οι απαραίτητες εργασίες, ώστε η μαρίνα να αρχίσει να υποδέχεται γιοτ και θαλαμηγούς από το επόμενο καλοκαίρι.
Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα το έργο θα έπρεπε να τελειώσει από το περασμένο Ιούνιο. Εξαιτίας της οικονομικής κρίσης όμως δημιουργήθηκαν προβλήματα που ανάγκασαν την τεχνική εταιρεία να ζητήσει δάνειο για να καλύψει τις υποχρεώσεις της.
Η νέα μαρίνα Ρόδου θα λειτουργήσει με τη βοήθεια σύγχρονων ηλεκτρονικών συστημάτων και θα παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους ιδιοκτήτες των σκαφών που θα καταπλέουν στις εγκαταστάσεις της.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου